Call of Duty: Ghosts PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Folytatódik a Call of Duty, a Ghosts teljesen új történetet mesél el.
Típus: Akció, FPS, Háborús

CoD: Ghosts - jönnek a nagyfelbontású textúrák

Mármint a PlayStation 4-es változathoz, s az Infinity Ward szerint nagyjából harminc perc alatt tölthetjük le a játékhoz. Emellett a single player kampány felbontását is felhúzták 720p-ről 1080p-re.

Call of Duty: Ghosts teszt

Nem meglepő: a Call of Duty: Ghosts jól sikerült, ám hiába a generációváltás, az új mederbe terelt történet és a játékmeneti változtatások, az élmény még így sem hat frissnek.

A Call of Duty: Ghosts vezeti a brit toplistát

Nem túl meglepő módon, amint megjelent a Call of Duty. Ghosts, át is vette a vezetést a brit toplistán, ezzel maga mögé utasította a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik részét is.

Blogajánló: Hív a Kötelesség - Szellemek

A napokban megjelent a Call of Duty legújabb felvonása, a Ghosts és a Battlefield negyedik része is, így a háborús FPS-ekre éhező gamer társadalom jó részének oda lett a szabadideje.

14 millió példánynál tart a Diablo III

Az Activision Blizzard is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó üzleti jelentését: bár a kiadó hozta a korábban megfogalmazott elvárásokat, a tavalyi év hasonló időszakához képest gyengébben teljesített.

Call of Duty: Ghosts - megvan az egymilliárd

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Ghosts már az első nap után egymilliárd dollár bevételt hozott neki. A szám gyönyörű, viszont nem a tényleges eladásokról, csak a bolti szállítmányok forgalmáról van szó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a hétfőt már túléltük, a heti játékmegjelenések java még hátravan: sűrűnek ígérkeznek a következő napok, amin persze aligha van okunk meglepődni az ünnepi szezon közeledtével.

Csak 2 GB RAM-ot eszik a Call of Duty: Ghosts

Holott a minimális rendszerkövetelmények szerint 6 GB RAM kell a játéknak, s a tapasztalatok alapján, ha ennél kevesebb memóriával rendelkezünk, a Ghosts nem hajlandó elindulni. Persze van már megoldás.

Élőszereplős traileren a Call of Duty: Ghosts

Menetrendszerűen érkezett meg a legújabb Call of Duty élőszereplős előzetese, a korábbi próbálkozásokhoz hasonlóan a Ghosts kisfilmje is a humorra gyúr rá elsősorban. A sztárvendég ezúttal Megan Fox.

CoD: Ghosts - kedvcsinálón az Extinction mód

Az Activision új előzetest adott ki a Call of Duty: Ghosts Extinction játékmódjáról, melyben barátainkkal közösen irthatjuk az idegeneket. Ez lesz a Ghosts zombimódjának helyi megfelelője, s szavatos kooperatív élménnyel kecsegtet.