Call of Duty: Ghosts PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Folytatódik a Call of Duty, a Ghosts teljesen új történetet mesél el.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Brit toplista: harmadik a Fable Anniversary

Múlt héten került boltokba a Fable Anniversary, a játéknak pedig egy bronzéremre futotta a brit toplistán. A FIFA uralma megingathatatlan, és az új Call of Duty is kemény ellenfélnek bizonyult.

Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.

A Sledgehammer készíti az idei Call of Duty-t

Activision legújabb üzleti jelentéséből kiderül, hogy 2014-ben is lesz Call of Duty (milyen meglepő), s azt is elárulta, hogy a Sledgehammer Games fejleszti. Ezentúl egy-egy rész fejlesztési idejére három évet szán a kiadó.

Blogajánló: Titanfall, Resistance és Uncharted

Megijedtél, amiért nem volt a múlt héten blogajánló? Nem tűntünk el, csak erőt és anyagot gyűjtöttünk, hogy a legjobbakat hozzuk el nektek. Így két hét terméséből tudtunk válogatni...

Végre: már nem a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Sokáig tartott, de megtörtént: a múlt héten végre érkezett egy olyan játék, ami volt annyira érdekes, hogy elvonja a brit játékvásárlók figyelmét a FIFA 14-ről. A dicséret Lara Croftnak és a Crystal Dynamicsnak jár.

Brit toplista: folytatja a FIFA 14

Ahogy közeledünk a január vége felé, és jönnek az új címek, úgy lazul fel a bemerevedett brit toplista is. A dobogós helyezettek ugyan még mindig a régiek, de az új Dragon Ball Z simán bemenetelt a legjobbak közé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A heti játéktermés már majdnem megüti az elégséges szintet: megjelenésből ugyan a korábbiakhoz képest viszonylag sok van, valódi újdonságot csak elvétve találunk. Nézzük!

Call of Duty: Ghosts - irány Alaszka!

Nem ússzátok meg a mai napot sem Call of Duty-előzetes nélkül, a legfrissebb trailer az új Extinction-epizódról rántja le a leplet, ami az Onslaught DLC-vel válik majd játszhatóvá.

Élőszereplős traileren a CoD: Ghosts DLC-je

Az Activision jó szokásához híven egy vicces élőszereplős trailerrel is felhívja a figyelmünket a Call of Duty: Ghosts Onslaught névre hallgató DLC-jének megjelenésére. A csomag január 28-án landol az Xbox Live-on.

Brit toplista: töretlen a FIFA 14 sikere

Érkezhetne már valami új játék, mert kezd unalmas lenni, hogy a brit toplista alig változik: múlt héten is a FIFA 14 volt a legkeresettebb cím, ez már sorban az ötödik aranyérme a játéknak.