Call of Duty: Ghosts PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Folytatódik a Call of Duty, a Ghosts teljesen új történetet mesél el.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Szép prémiumot tett zsebre Bobby Kotick

Az Activision Blizzard igazgatótanácsa hatalmas bónuszt ítélt oda a cég vezérigazgatójának, Bobby Koticknak, annak ellenére, hogy a bevétel csökkent. Az úriember tavalyi, "újjáépítő éve" miatt érdemelte ki a prémiumot.

CoD: Ghosts - áprilisban jön a Devastation DLC

Április 3-án jelenik meg a Call of Duty: Ghosts második DLC-je, a Devastation - elsőként Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A megszokott módon új multis térképek, fegyverek és egy Extinction-epizód vár ránk.

Tényleg idén jön az új Modern Warfare?

Szivárognak az információk a Sledgehammer Games 2014 végén megjelenő Call of Dutyjáról. Ráadásul a forrás ugyanaz a személy, aki tavaly a Ghostsről osztott meg számos - később beigazolódó - részletet.

Call of Duty: Ghosts - multis demó a hétvégén

A hétvégén minden érdeklődőt szeretettel vár a Call of Duty: Ghosts többjátékos üzemmódja az Xbox Live-on. Az ingyenes próba három pályából és három kompetitív játékmódból áll, de egy Extinction-fejezetbe is belekóstolhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két nagyon fontos megjelenésünk is lesz ezen a héten, elvégre érkezik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, és a Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC-je is megjelenik PC-re és PlayStationökre.

Brit toplista: még mindig vezet a LEGO

Hiába volt több nagyobb megjelenés is a múlt héten, egyik cím sem tudta megszorongatni a The LEGO Movie játékváltozatát. Az új Donkey Kong csak a kilencedik helyen rajtolt.

Brit toplista: az élen nyitott az új LEGO-játék

Megjelenése után kapásból az élen nyitott az új LEGO-játék, ami történetesen a nemrég mozikba került LEGO-film adaptációja. Az új Final Fantasynek "csak" egy harmadik helyre futotta.

Kétszer annyi PS4 fogyott, mint Xbox One

Az NPD Group előrukkolt az amerikai játékpiac januári teljesítményét összegző jelentéssel, ami kapcsán az is kiderült többek között, hogy az USA-ban majdnem kétszer annyi PS4 fogyott az elmúlt hónapban, mint Xbox One.

Call of Duty 2014 - időszerű a motorcsere?

Ugye az Activision Publishing vezére, Eric Hirshberg a minap azt nyilatkozta, hogy "valódi next-gen játék" lesz a Sledgehammer Games Call of Dutyja - nos, a legújabb pletykák szerint hatalmas grafikai ugrás várható.

Valódi next-gen játék lesz az új Call of Duty

A Sledgehammer Games dolgozik az idei Call of Dutyn, s az Activision letette a nagyesküt, hogy a fejlesztés során elsődlegesen a next-gen konzolokra koncentrálnak a srácok. Vajon tényleg áttörés következik?