Call of Duty: Ghosts PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Folytatódik a Call of Duty, a Ghosts teljesen új történetet mesél el.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Amerika: még mindig veri a PS4 az Xbox One-t

Lelkesek az amerikai játékosok, úgy veszik az újgenerációs konzolokat, mint a cukrot, a Microsoft viszont kevésbé örülhet, mert a többségük áprilisban is a PlayStation 4-re szavazott.

Activision: még a rossz negyedév is jó lett

Megizzasztotta az Activision-Blizzardot az elmúlt negyedév, de végül jobbak lettek a pénzügyi eredményei a vártnál. A Destiny bétatesztelése júliusban indul, a World of Warcraft új kiegészítője már most tarol.

Egyesül az Infinity Ward és a Neversoft

A Tony Hawk- és a Guitar Hero-játékokról ismert Neversoft beolvad az Infinity Wardba, és mostantól feltehetően kizárólag a Call of Duty-sorozatra koncentrál majd. A Neversoft már a Ghosts munkálatait is segítette.

CoD: Ghosts - a hétvégén kipróbálhatjuk a multit

A Call of Duty: Ghosts PlayStation 3-as és PlayStation 4-es demója holnap élesedik, így a hétvégén minden érdeklődő rávetheti magát a többjátékos üzemmódra és persze az Extinction néven futó kooperatív módra.

Brit toplista: a pilóták haja még mindig tart

Eseménytelen volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, nem volt olyan premier, ami átrendezhette volna a brit játékeladási toplistát. A Titanfall megint vezet, ez már sorban a harmadik aranyérme.

Brit toplista: második a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, amibe már a pénteken elrajtolt The Elder Scrolls Online teljesítményét is beleszámolták. Az MMORPG a második helyen rajtolt.

Call of Duty: Ghosts - engedd ki a Krakent!

Az Activision jó szokásához híven egy külön trailert szentelt az új DLC-ben szereplő kooperatív mókának, az Extinction folytatásának. Több új idegentípussal is meggyűlik a bajunk - többek közt a félelmetes Krakennel is.

Call of Duty: Ghosts - Predator az új DLC-ben

Az Activision hétvégén bemutatta a Call of Duty: Ghosts következő expanzióját, amely négy új multis térképet tartalmaz. Most már biztos, hogy az új kiegészítőben a Predator is tiszteletét teszi.

CoD: Ghosts - a jövő hétig frissíthetünk next-genre

Az Activision volt olyan rendes, és szólt, hogy ha előző generációs Call of Duty: Ghosts-szal rendelkezel, akkor még egy hétig van lehetőséged arra, hogy kedvezményesen a next-gen változatra frissíts.

Jól sikerült az amerikai játékpiac februárja

Összességében növekedett az amerikai játékpiac februárban, igaz, ez a növekedés csak a hardvereladásoknak tudható be. A PS4 eladott darabszámban, az Xbox One-ban bevételben első.