Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

Nagy a hideg, ideje pulcsit adni a kontrollerre!

Szokatlan kiegészítővel rukkolt elő a Microsoft, a redmondiak piacra dobták az első, kifejezetten kontrollerekhez tervezett kapucnis pulcsit!

Javul a Discord-integráció és a játékrögzítés Xboxon

Nagyszerű újdonságokat hoz az Xbox One és Series-konzolok novemberi frissítése. Hamarosan jóval rugalmasabb lesz a csevegés Discordon, és a játékfelvétel is saját applikációt kap.

HWSW: Egyre több gamert tanít móresre a Microsoft

Miközben a játékosok általánosságban kevesebb bejelentést tettek, megtöbbszöröződött a szabálysértő Xbox-fiókok elleni proaktív fellépés a Microsoftnál az idei első félévben - írja a HWSW.

Túl drága lett volna, ezért kapott kaszát az Xbox streamingdoboza

A Project Keystone egy olcsó és rugalmas megoldásként hozhatta volna a nappaliba az Xbox Cloud Gaminget, a redmondiak azonban a gyártási költségek mellett nem tudták belőni a kívánt árazást.

Új kezelőfelületet kapnak az Xbox-konzolok

Még egy keveset várnunk kell rá, a Microsoft azonban hamarosan alaposan átalakítja az Xbox-konzolok jelenleg ismert dashboardját. Az insiderek már a héten megismerkedhetnek az új dizájnnal.

A Microsoft szerint kétszer több PS4 fogyott, mint Xbox One

Egy, a brazil versenyhatóságnak benyújtott dokumentumban erősítette meg a Microsoft, hogy az előző konzolgeneráció látványos Sony-győzelemmel zárult.

Microsoft: a számok visszaesőben, de a Game Pass még mindig tart

A Microsoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: a cég videojátékos részlege lényegében minden területen visszaesett, egyedül a Game Pass-tábor tudott hízni.

Még gyorsabban bootolnak majd az Xbox-konzolok

Az újgenerációs konzolok így is villámgyorsan indulnak, a Microsoft mérnökei azonban úgy gondolták, hogy lehet még pár másodpercet reszelni a konzolok bootidején.

Megérkezett Xboxra a Discord

Mindenki jól jár, ha teljesen zökkenőmentessé válik a platformok közti játék és csevegés. Ennek jegyében kifejezetten jó hír, hogy végre Xbox-konzolokon is elérhetővé válik a Discord.

PlayStation Plus vs. Xbox Game Pass

A megújult PlayStation Plus rajtjával adta magát, hogy a nagy rivális, az Xbox Game Pass mellé állítsuk a rendszert. Alaposan megtúráztattuk mindkét szolgáltatást, most pedig eljött az ideje, hogy ítéletet hirdessünk felettük.