The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1453305600

The Division - befutottak az élőszereplős videók

Gőzerővel pörög a The Division reklámkampánya. A frissen kikerült videók óta leginkább negatív hírekről és csalódott rajongókról lehet mostanában olvasni, a játékhoz készült élőszereplős ízelítők viszont elég jóra sikeredtek.
1453273200

Így változott a The Division a bejelentése óta

Miután a nemzetközi sajtó kipróbálhatta a The Divisiont a múlt héten, több új gameplay videó is megjelent a játékról. Ezzel együtt nyilvánvalóvá vált, hogy a Massive fejlesztése is megkopott egy kissé a bejelentése óta.
1453226425

The Division - élőszereplős előzményszéria készül

A Ubisoft semmit nem bíz a véletlenre: népszerű youtuberek közreműködésével egy élőszereplős előzménysorozatot készít a The Divisionhöz. Ennek nézheted meg most az első akciódús előzetesét.
1453190410

The Division - újabb 15 percnyi akció

Vészesen közeledünk a The Division január végi bétájának rajtjához és a teljes játék megjelenéséhez, így szinte naponta újabb és újabb látnivalók érkeznek hozzá. Ma sincs ez másként.
1453118400

The Division - kisebb lesz a térkép, mint vártuk

A nemzetközi sajtó már a múlt hét folyamán belenézhetett a The Divisionbe, így derült fény arra is, hogy a játék kisebb lesz, mint amire számítottunk. Brooklyn is kimarad belőle például, pedig ezt a városrészt még a trailerekben is mutogatták.
1453050000

The Division - Xbox-csomagban is megveheted

Ha nincs még Xbox One-od, de szeretnél egyet, és még a The Division is érdekel, akkor jó hírünk van: a játék megjelenésével együtt egy új Xbox-csomag is boltokba kerül, amely mellé ajándékba jár a Ubisoft címe.
1452850205

Hivatalos: január végén indul a The Division bétája

A Ubisoft a játék Facebook-oldalán végre hivatalosan is megerősítette a The Divison bétatesztjének dátumát. A móka elsőként Xbox One-on indul, még nem késő regisztrálni rá.
1452696660

Frissítve: The Division - egy ügynök kalandjai

Új trailert adott ki a The Divisionből a Ubisoft, melyben végre rengeteg új jelenettel is találkozhatunk, és nem csak a már jól ismert E3-as gameplayeket ismételgetik. Magáról a játékmenetről is megtudhatunk egy-két érdekességet.
1452603601

The Division - pörög a vírusmarketing

Tudtátok, hogy egy szimpla bankjegy tele van fekáliával, vizelettel és egyéb barátságtalan vírusokkal? Ezt te magad is letesztelheted egy weboldalon, ha beütöd a nálad lévő euró utolsó öt számjegyét.
1452447000

The Division - már január végén bétázhatunk?

Sajnos végül csak kevesen tudták kipróbálni a The Divisiont decemberben, azonban azt pletykálják, hogy már január végén elkezdődhet az elhalasztott bétateszt.