The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1454590800

Modajánló ebéd utánra

Három érdekesebb rajongói fejlesztés is szembejött velünk a minap, úgyhogy egy csokorban osztjuk meg veletek őket. Fogatversenyes pályát kapott a Halo 5, The Last of Ust csináltak a GTA V-ből, és a The Divisiont is megszépítették.
1454509440

Tom Clancy's The Division bétateszt

Az elmúlt hetek negatív visszhangjai után pont a legjobbkor érkezett a nagy dirrel-durral bemutatott Tom Clancy’s The Division bétája. Ugyan a csattanós válasz elmaradt, de az összkép közel sem olyan rossz, mint amilyennek előzőleg tűnt.
1454427000

The Division - a föld alatt is van élet

Az IGN jóvoltából érkezett egy vadonatúj, nyolcperces ízelítő a The Divisionhöz. Ebben a magazin szerkesztői egy eddig soha nem látott, a bétában se látogatható, föld alatti csatornarendszerben zajló csetepatét mutatnak be.
1454334537

The Division - a hónap közepén nyílt bétateszt?

Mint azt észrevettétek, a zárt bétatesztet egy nappal meghosszabbította a Ubisoft, így holnapig még nyúzhatjuk a játékot. Akik lemaradtak, ne csüggedjenek, a jelek szerint a hónap közepén veszi kezdetét a nyílt próbalehetőség.
1454147514

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!
1454054452

The Division - mi várható a megjelenés után?

Nem lepődünk meg azon, hogy szezonbérletet is válthatunk a The Divisionhöz. A Ubisoft három kiegészítőcsomagot tervez a megjelenés után - lássuk, mit tartalmaznak! Eközben az NVIDIA ingyen bétakulcsot szór PC-re.
1453968000

The Division - tippek a bétához

Xbox One-ra hamarosan elérhetővé válik a The Division bétája, így a készítők elérkezettnek látták az időt arra, hogy bevezessenek minket a játék rejtelmeibe. 8 percen át mesélik, mit hogyan csináljunk.
1453708826

The Division - öt percig mozog a PC-s verzió

Amellett, hogy kiszivárgott némi gameplay a The Division PC-s változatáról, a fejlesztők elárultak pár érdekességet a játék történetéről. A sztori három szálon fut majd, így különböző perspektívákból élhetjük át.
1453480561

Befutott a The Division hivatalos gépigénye

Ha epekedve várod a márciust és kíváncsi vagy, hogy a masinád futtatja-e a The Divisiont, akkor jól figyelj! A Ubisoft elárulta a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményeit.
1453449600

Hamarabb letölthetjük a The Division bétáját

Friss információk szerint több mint 25 gigás lesz a The Division bétája, ezért jó hír, hogy már hamarabb nekikezdhetünk a letöltésnek, hogy a nyitásra játékra kész legyen a kliensünk.