The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1455636600

The Division - már tölthető a nyílt béta

Ahogy anno a zárt bétateszt esetében, most is előtölthető a The Division kipróbálható verziója. Jól jöhet a lassabb internetkapcsolattal rendelkező játékosoknak, ugyanis pár nap múlva kezdődik a móka.
1455433200

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!
1455107400

Frissítve: Ubisoft-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legfrissebb Humble Bundle akció, amelyben a Ubisoft játékai kapták a főszerepet. Noha a Tom Clancy-címekkel kétszer is találkozhattatok így a közelmúltban, most Assassin's Creed és Rayman is került a kalapba.
1455087600

The Division - a döntés a Te kezedben van

Az IGN jóvoltából újabb tartalmas játékmenet-bemutatóval jelentkezett a jövő héten minden platformon bárki számára kipróbálható The Division. A friss felvétel azt mutatja be, mennyire lehetünk kreatívak akció közben.
1455037770

The Division - tényleg lesz nyílt bétateszt

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette a korábban szárnyra kélt híreszteléseket: valóban lesz nyílt bétateszt a The Divisionből. A felállás a szokásos: az Xbox One-osok egy nappal korábban vághatnak neki.
1454952628

Magyar feliratot kap a The Division

A hazai forgalmazó rákapcsolt: a március 8-án érkező The Divisiont mindhárom platformon magyar felirattal élvezhetjük. Ha eddig nyelvtudás hiánya miatt ódzkodtál a játéktól, most már nem fogsz.
1454947238

Egy évig nem tör fel játékot a 3DM

A híres kínai cracker-csoport úgy döntött, hogy egy évig nem tör fel egyetlen PC-s single játékot sem, mondván megvizsgálják, hogy a tört verziók hiánya hogyan segíti a játékeladásokat. Újabb szög a warez koporsójában?
1454857200

Xbox One - ez csak a kezdet

A tavalyi esztendőben elképesztően erős játékfelhozatallal büszkélkedhetett a Microsoft. Szerencsére idén se maradunk exkluzív címek nélkül. A legújabb promóciós videó pontosan erre emlékeztet minket.
1454688027

The Division - traileren a képességek

Remélem, nem árulok egy nagy titkot azzal, ha elmondom: a The Division nem szimplán egy fedezékharcos shooter, hanem komoly szerepjátékelemekkel tömték tele a fejlesztők. Skillekben, perkökben és modokban tobzódhatunk.
1454666400

The Division - egyre biztosabb a nyílt béta

Egyre nagyobb az esélye annak, hogy The Divisiont a megjelenése előtt még egyszer kipróbálhatjuk. Nemrég több játékos is észrevette, hogy Xbox One-on és PC-n frissültek a bétakliensek, így tényleg nem lehet messze a nyílt béta.