The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
1450688110

Gameplay videók a The Division alfájából

Ha még nem próbáltad a The Divisiont, és nagyon nem bírod kivárni a bétatesztet, jó hírünk van: valaki kiszivárogtatott egy adag gameplay-felvételt a játék alfájából. Nézd meg gyorsan, amíg lehet!
1450440000

Élőszereplős karácsonyi traileren a The Division

Végül úgy alakult sajnos, hogy csak a szerencsésebb Xbox One-tulajok próbálhatták ki idén a Tom Clancy's The Divisiont. Kárpótlásul itt van most egy trailer, melyből megtudhatjuk milyen a karácsony a The Division világában.
1450353600

The Division - játékosok mondják el, milyen volt

Habár a PlayIT-en ti is kipróbálhattátok, a fejlesztők meghívtak magukhoz néhány játékost, akik mélyebben is belenézhettek a The Divisionbe. Egy rövid videóban mondják el, hogy milyen volt, és még néhány új gameplay jelenetnek is örülhetünk.
1449505800

Késik a The Division bétatesztje

Ráadásul nem is keveset: csak valamikor a jövő év elején tolhatjuk majd a játék bétatesztjét. Helyette szerdától kizárólag az Xbox One-os előfizetők játszhatnak majd az alfaváltozattal.
1448452804

The Division - újabb nyúlfarknyi teaser érkezett

A The Division legújabb, nagyon rövid teaser trailere ezúttal a karakterek személyreszabását és annak folyamatát mutatja be. A játék egyébként kipróbálható lesz a PlayIT-en.
1447506013

Négy karakterünk lehet a The Divisionben

A Ubisoft Massive sikervárományos játékában nem korlátoznak minket egyetlen hősre, akár négy karaktert is készíthetünk magunknak. Tőlünk függ, hogy a missziók előtt melyiket választjuk ki a menüben.
1445702423

The Division - infók a dinamikus időjárásról

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft elárulta, hogy a dinamikus időjárás és a napszakváltozások hogyan befolyásolják a The Division játékmenetét. Röviden: eléggé. A hideget a hőseink sem szeretik, pláne nem a vihart.
1445272241

Hamarosan indul a Ubisoft Club

A francia kiadó bejelentette a Ubisoft Club programot, amellyel a hűséges rajongók tapasztalati pontokat gyűjthetnek extra jutalmakért cserébe - így kedvezményeket és bétahozzáféréseket kapnak.
1444926636

Nem lesznek töltőképernyők a The Divisionben

A Ubisoft Massive közösségi menedzsere, Hamish Bode egy interjúban elmondta, hogy nem lesznek töltőképernyők a The Divisionben, így zavartalanul hódolhatunk az akciónak és a felfedezésnek.
1436104856

The Division - sztoritraileren a PvP

Nincs elírás a címben, a The Division PvP-re kihegyezett területei, azaz a Dark Zone-ok saját történettel bírnak, nem céltalanul kell halomra lőnünk a többi játékost. Erről szól az új előzetes.