Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Nincs még vége a Deus Exnek

David Anfossi, az Eidos Montréal főfejese kijelentette, hogy az alacsony bevétel ellenére sem kívánják hidegre tenni a Deus Ex-sorozatot. A folytatás egyelőre nincs tervben, de Adam Jensen története még nem ért véget.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.

A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.

Deus Ex: Mankind Divided - próbaverzió holnapig

Jó hírrel szolgálunk a Deus Ex-rajongóknak, hiszen a Mankind Divided próbaváltozata holnapig tölthető a Steamről. Aki azonban nemcsak a triallal szeretne futni egy kört, annak akciósan is elérhető a cím.

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.

Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.

Két ingyenes mellékágat kapott a Deus Ex

Kezdjük azzal, hogy a Deus Ex: Mankind Divided Breach módja immáron önálló, ingyenes játékként tölthető, ezen kívül egy VR-mellékágat is kaptunk Mankind Divided VR Experience címmel. Ez is teljesen grátisz anyag.

Deus Ex: Mankind Divided - közeleg az új sztori DLC

Már nem kell sokat várni a Deus Ex: Mankind Divided második sztori DLC-jére, lévén a jövő hónapban megkaparinthatjuk. Voltaképp egy előzménytörténettel lesz dolgunk, melyben Jensen egy szigorúan őrzött börtönbe látogat el.

Ingyenes az új Deus Ex előrendelői DLC-je

A Square Enix ingyen elérhetővé tette a Deus Ex: Mankind Divided előrendelői DLC-jét minden platformon, így most már bárki hozzáférhet az egyedi skinekhez és az extra küldetéshez.