Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
1710439200

Már elérhető az Epic Game Store új ingyenes játéka

A Deus Ex: Mankind Divided egy héten át adható hozzá a könyvtárunkhoz egy pszichológiai játékkal együtt. Kiderültek a jövő heti játékok is, szintén egy páros ajánlatot kapunk.
1709832646

Ezúttal az Astro Duel 2 az Epic Games Store ingyenes ajánlata

Egy igazán friss felülnézetes sci-fi akciójáték az Epic Games Store eheti ingyenes játéka. Ám a pixelart grafikával operáló Astro Duel 2 csak egy apró falat a jövő héten érkező nagyágyú, a Deus Ex: Mankind Divided előtt.
1706601612

Elbocsátások az Eidos Montrealnál, törölték az új Deus Ex-játékot is

Nem beszélt a levegőbe az Embracer Group, amikor azt mondta, hogy további játéktörlések és elbocsátások várhatóak. Ezúttal az Eidos Montrealnál lengett meg a kasza: 97 dolgozójuknak mondtak fel, és a két éve készülő Deus Ex-játékuknak is annyi.
1688972400

Adam Jensen ikonikus szinkronhangja nélkül készülhet az új Deus Ex

Egy ideje már rebesgetik, hogy készülőben van az Eidos Montréal berkeiben az új Deus Ex-játék, úgy néz ki azonban, hogy Adam Jensen hangja, Elias Toufexis nem vesz részt a munkálatokban.
1686763800

Napvilágra kerültek a júniusi PlayStation Plus katalógus címei

Megerősítették a PlayStation Plus júniusi címeit, több király cím is csatlakozik a játékkatalógushoz: Far Cry 6, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge vagy a Deus Ex: Mankind Divided.
1656952800

A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1553104800

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.
1526295600

Nincs még vége a Deus Exnek

David Anfossi, az Eidos Montréal főfejese kijelentette, hogy az alacsony bevétel ellenére sem kívánják hidegre tenni a Deus Ex-sorozatot. A folytatás egyelőre nincs tervben, de Adam Jensen története még nem ért véget.
1514393899

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.