The Witcher: Adventure Game Mobil, PC

Társasjáték a The Witcher világán, PC-re, iOS-re és Androidra.
1554112832

Itt forog a Netflix-féle The Witcher-sorozat

Kaptunk pár képet a The Witcher TV-sorozat forgatási helyszíneiről, és mivel a széria Magyarországon készül, néhány nagyon is ismerős lehet számunkra. Az egyik kastélybeli jelenetnek a Vajdahunyad vára ad otthont.
1546871450

Henry Cavill nálunk edz Geralt szerepére

Magyarországon forgatják a Netflix-féle The Witcher-sorozatot, a főszereplőt alakító Henry Cavill pedig rengeteg időt tölt az edzőteremben, hogy Geraltként is megállja a helyét. Még a hó sem akadály számára.
1520424018

Idén egy másik játékban is feltűnik Geralt

Úgy tűnik, a The Witcher-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a CD Projekt RED illetékese elhintette, hogy Ríviai Geralt idén egy új játékban is vendégszerepel majd. Tippünk szerint a Soul Calibur VI-ról van szó.
1505217617

Kétórás dokumentumfilm a The Witcher születéséről

Idén lett 10 éves a CD Projekt RED The Witcher-trilógiája, de Ríviai Geralt és a videojátékok kapcsolata sokkal korábbra nyúlik vissza. Egy lengyel oldal utánajárt annak, hogyan lett Andrzej Sapkowski könyveiből játék.
1495024765

The Witcher-sorozatot készít a Netflix

A Netflix lecsapott Andrzej Sapkowski fantasy regénysorozatának, a The Witchernek a jogaira, és megerősítették, hogy már dolgoznak Geralt vadregényes kalandjának tévésorozatos változatán.
1490605256

A The Witcher írója nem kap pénzt a játékok után

Andrzej Sapkowski, a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után a CD Projekttől, és azt is bevallotta, hogy még egyetlen résszel sem játszott. A szerzővel az Eurogamer ült le beszélgetni.
1438585242

Készül a The Witcher-film

Az Oscar-díjra jelölt Tomasz Bagiński stúdiója megerősítette, hogy már elkezdődtek az egész estés The Witcher-mozifilm munkálatai. A projekt marad a lengyeleknél, az a Platige Image készíti, amely a játékok átvezetőiért is felelt.
1417161649

Elérhető a The Witcher Adventure Game

Fizikai és digitális formában is megjelent a The Witcher-játékok alapján elkészült társasjáték. Többféle hőst irányíthatunk a népszerű fantasy univerzum alapján megszületett táblán, és különféle küldetéseket teljesíthetünk.
1409215090

The Witcher Adventure Game bétateszt

A legtöbb kiterjedt fantasy univerzum túlmutat a regényeket és a videojátékokon, a hozzáértők simán át tudják ültetni azt más médiumokra is. Ilyen a The Witcher világa is, amely most egy társasjátékban hódít.
1408968004

Film készülhet a The Witcher alapján

Pontosabban már a második filmadaptációról van szó, hiszen 2001-ben már kaptunk egy sekélyes próbálkozást The Hexer címmel. Bizakodásra ad okot, hogy ezúttal az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski dolgozik a projekten.