Assassin's Creed IV: Freedom Cry PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed IV: Black Flag DLC önálló játékként válik elérhetővé. A rabszolgaként született Adéwalé megtalálta szabadságát mint kalózként a Jackdaw fedélzetén, mint Edward Kenway kapitány első tisztje. Tizenöt évvel később Adéwalé képzett gyilkossá változott, és hajótörést szenved Santo Domingo-ban, fegyver és legénység nélkül, hogy belekezdjen saját kalandjába.
1413115200

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.
1411138825

2016-ra csúszik az Assassin's Creed-mozi

A Hollywood Reporter szerint mégsem mutatják be jövő augusztusban a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-filmet, a gyártó 2016-ra tolta el a premier dátumát "ütemezési problémákra" hivatkozva.
1410624006

Robert Downey Jr. az Assassin's Creed-filmben?

Lapértesülések szerint az Iron Man sztárja, Robert Downey Jr. is benne lesz a közelgő Assassin's Creed-mozifilmben és nem mást alakít majd, mint a híres tudóst és feltalálót, Leonardo Da Vincit. Öröm a köbön!
1410586404

Frissítve: Nem lesz PC-s AC: Birth of a New World?

Pár napja jelentette be a Ubisoft az Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collectiont, mely eredetileg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re érkezett volna, azonban a kiadó szerint mégsem lesz PC-s változat.
1410253206

Jön az Assassin’s Creed: Birth of a New World

A Ubisoft bejelentette, hogy egy csomagban is beszerezhető lesz az Assassin's Creed három legutolsó része. Az Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collection októberben várható.
1407650400

Monopoly készül az Assassins's Creedből

A Hasbro és a Ubisoft összefogott, és megalkották a barátságok erejét próbára tevő társasjáték Assassin's Creedre mintázott változatát, mely idén novembertől lesz kapható, előrendelése pedig már el is kezdődött.
1398852047

Ki rendezi az Assassin's Creed-filmet?

Habár januárban szóba került Daniel Espinosa is, a New Regency tárgyalásokat folytat Justin Kurzellel is a közelgő Assassin's Creed-film kapcsán. Még mindig nem tudni, hogy ki dirigálja az adaptációt.
1395657473

Assassin's Creed IV: Freedom Cry DLC teszt

Az Assassins's Creed IV első DLC-je 15 évvel az alapjáték után játszódik, és Edward Kenway első tisztjeként megismert Adéwalé kalandjaiba csöppenhetünk bele a rabszolgaság fellegváraként hírhedté vált Saint-Domingue környékén.
1393318854

Assassin's Creed - a középkori Japán felejtős

A Ubisoft bájos designere, Jade Raymond megerősítette, hogy a következő Assassin's Creed biztosan nem a feudális Japánban fog játszódni, bármennyire is szerettük volna. Ettől még persze jól is elsülhet.
1392897639

Itt az önálló Assassin’s Creed IV: Freedom Cry

Már elérhető a boltokban az eredetileg DLC-nek készült Assassin’s Creed IV: Freedom Cry, amit most önállóan futtatható változatban is kipróbálhatunk. Xboxos változat előreláthatóan nem lesz.