Assassin's Creed IV: Freedom Cry PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed IV: Black Flag DLC önálló játékként válik elérhetővé. A rabszolgaként született Adéwalé megtalálta szabadságát mint kalózként a Jackdaw fedélzetén, mint Edward Kenway kapitány első tisztje. Tizenöt évvel később Adéwalé képzett gyilkossá változott, és hajótörést szenved Santo Domingo-ban, fegyver és legénység nélkül, hogy belekezdjen saját kalandjába.
1486450800

Assassin's Creed VR-játékon dolgozik a Ubisoft?

A Dribbble oldalán felbukkant néhány koncepciós rajz, amelyek állítólag egy olyan szabadulós Assassin's Creed-játékhoz készültek, ami a VR adta lehetőségeket is kiaknázná.
1476805332

Friss előzetesen az Assassin's Creed mozifilm

A decemberi filmfelhozatalt erősíti majd az Assassin's Creed adaptációja, ami a tervek szerint inkább a jelenben játszódik, míg a múltbéli, akciódúsabb betétekből kicsit visszafogottabb mennyiséget kapnak a nézők.
1475060421

Friss képeken az Assassin's Creed-film

A Total Film Magazine legfrissebb száma egy nagyadag képet közölt a decemberben mozikba kerülő Assassin's Creed-filmről. Mindkét idősík megelevenedik a kedvcsinálókon.
1471089601

Ismerős karakterek az Assassin's Creed-filmben

A játékok rajongóinak is kedveskednek az Assassin's Creed-film készítői. Noha az alkotás egy teljesen új főszereplőre és helyszínre koncentrál, feltűnik benne néhány, a videojátékokból ismerős figura is.
1467982800

Assassin's Creed-film - nem a pénzcsinálás a cél

A Ubisoft szerint számukra a Assassin's Creed-film nem a pénzről szól, inkább marketingeszközként tekintenek rá, amivel még több emberhez eljuthat a franchise.
1463409533

Nagyobbrészt a jelenben játszódik az AC-film

A producer az IGN-nek elhintette, hogy az Assassin's Creed-film 65 százalékban a modern korban játszódik, míg a múltbeli jelenetek csak a fennmaradó 35 százalékát teszik ki a történetnek. Pont fordítva, mint a játékokban.
1463032836

Itt az Assassin’s Creed-film előzetese

Először láthatjuk mozgásban a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassin’s Creed-mozifilmet, és a látottak alapján bízhatunk abban, hogy a készítők nem szúrják el az adaptációt. Ha rajongó vagy, ez tetszeni fog.
1455904810

Assassin's Creed - viszlát, évenkénti megjelenés!

Ugye idén nem kapunk nagygépes Assassin's Creedet, és minden jel szerint, ha visszatér a sorozat, akkor is csak kétévente kapunk új részt. A Ubisoft tényleg "felülvizsgálja" a frencsájzt.
1455188428

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.
1449835237

Kiszivárgott fotókon az Assassin's Creed-film

Néhány forgatási fotó szivárgott ki nemrégiben az Assassin's Creed-filmről. Ezeken jól kivehetőek a helyszínek, és a főszereplő, Michael Fassbender ütős jelmeze is. Az biztos, hogy megéri rá várni.