Angry Birds Epic Mobil

Körökre osztott szerepjáték lesz az Angry Birds-ből.
1681552800

A Sega 1 milliárd dollárért vásárolja fel az Angry Birds készítőit

Habár eddig is voltak hasonló próbálkozásait, úgy néz ki, hogy a Sega most hatalmas fejest ugrik a mobiljáték-bizniszbe. A japán vállalat ezt a Rovio Entertainment felvásárlásával teszi meg.
1519556404

Felére csökkent a Rovio piaci értéke

Az előrejelzések szerint nem alakulnak jól az Angry Birds-sorozatért felelős Rovio idei bevételei. A hírre a nemrég tőzsdére ment cég részvényei nem reagáltak túl jól, lényegében felére csökkent a stúdió piaci értéke.
1504609200

Tőzsdére megy az Angry Birds fejlesztőcsapata

Az előzetes hírekkel ellentétben nem vásárolják fel a Roviót, ehelyett tőzsdére megy az Angry Birds fejlesztőcsapata. Harmincmillió euró értékben bocsátanának ki részvényeket, és a jelenlegi tulajdonosok részesedésére is lehet pályázni.
1497605400

Az Angry Birds-csapatot is vinné a Tencent

A hírek szerint újabb játékfejlesztőcég felvásárlására készül a kínai Tencent, a vállalat ezúttal az Angry Birds-sorozatot jegyző Roviót nézte ki magának. Hárommilliárd dolláros vételárról csicseregnek a madarak.
1495526447

Két év múlva jön az Angry Birds-film folytatása

Az első Angry Birds Movie volt annyira sikeres, hogy zöld utat kapjon a folytatás. A második rész 2019 őszén kerül a mozikba, a rendezést a Cartoon Network-rajzfilmekről elhíresült Thurop Van Orman végzi.
1472135400

Sikeres lett az Angry Birds-film, jöhet a folytatás

Szokatlan lépésre szánta el magát a finn Rovio, már az üzleti év első feléről kiadott egy pénzügyi jelentést. Ilyenre korábban nem volt példa, de tulajdonképpen nem is meglepő a húzás: tényleg szépen festenek a számok.
1461942000

Angry Birds-film - titkos jelenet a játékosoknak

Az Angry Birds-mozi sem ússza meg stáblista utáni jelenetek nélkül, az egyik ezek közül azonban annyira titkos lesz, hogy úgy kell majd feloldaniuk a nézőknek. Mindjárt elmondjuk, mi a megoldás!
1456931528

Ezért dühösek az Angry Birds-film madarai

Vadonatúj előzetest kapott a májusban mozikba kerülő Angry Birds-film, a videóból pedig kiderül, hogy miért annyira dühösek a főszereplő tollasok - naná, hogy a gonosz malacok miatt!
1453881600

Új előzetes érkezett az Angry Birds-filmhez

Májusban kerül mozikba az Angry Birds alapján készült animációs film, amely a minap megkapta a második előzetesét is. Ebben már a Peter Dinklage által alakított Mighty Eagle is feltűnik.
1449770400

Megint vezetőt vált az Angry Birds fejlesztője

Pörögnek az események az Angry Birds-sorozatot jegyző Rovio körül, a finnek újabb vezérigazgató-váltáson esnek át hamarosan. Egyúttal át is szervezik a céget, függetlenebb lesz egymástól a játékos és a nemjátékos vonal.