Borderlands: The Pre-Sequel! PC, PS3, X360

A Borderlands új része az első két játék története közé ékelődik be.

Dátumot kapott az új Borderlands

Egy végtelenül szürreális trailer társaságában jelentette be a 2K Games a Borderlands: The Pre-Sequel! megjelenési dátumát, a játék október közepén landol a boltok polcain.

Breaking Bad-paródia az új Borderlands-videó

A 2K Australia boszorkánykonyhájában készülő Borderlands: The Pre-Sequel! is egy új előzetessel jelentkezett, amit a Breaking Bad utolsó trailerének paródiájaként is felfoghatunk. A főszerepben a fiatal Handsome Jack!

Borderlands: The Pre-Sequel! - 15 perc gameplay

Újra hallatott magáról az áprilisban bemutatkozott Borderlands: The Pre-Sequel!, ezúttal egy 15 perces gameplay videót kaptunk az eddigi két Borderlands-epizód közé beékelődő játékról.

Jön a Rockstar Games új játéka

A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?

Borderlands: The Pre-Sequel! bejelentés

Igazak voltak a pletykák, készül a Borderlands: The Pre-Sequel!, ami az első két Borderlands-játék története között játszódik. A fejlesztést viszont nem a Gearbox végzi, a srácok csak besegítenek a munkálatokban.

Előzmény készül a Borderlands 2-höz?

A pletykák szerint új Borderlands készül, a játék az első rész történései után, de a második epizód előtt játszódna. Bár a 2K Games nem kommentálta a híreket, kis szerencsével már a hétvégén leleplezhetik a címet.