Borderlands: The Pre-Sequel! PC, PS3, X360

A Borderlands új része az első két játék története közé ékelődik be.

Borderlands: The Pre-Sequel! - Jack bácsi tippjei

Habár a Borderlands: The Pre-Sequelben az alacsony gravitáció némileg megbolondítja a játékmenetet, azért az első és második részt összekötő előzménnyel biztosra megy a 2K Australia. Egy videós útmutató érkezett.

Heti hírösszefoglaló - 25. hét

Érezhetően kevesebb hírrel kellett beérnünk a héten, hiszen az E3 után kevésbé beszédesek a kiadók. Ez nem jelenti azt, hogy hírösszefoglaló nélkül maradtok, így ezúttal is összeszedtük a hét fontosabb eseményeit.

Képeken az új Borderlands

Tíz darab screenshot érkezett a Borderlands: The Pre-Sequel!-ről, amelyek akció közben mutatják be az októberben megjelenő előzmény-folytatást. Ha kíváncsi vagy rájuk, irány a képgaléria!

Jön az új Borderlands-képregény

Ha nincs türelmed kivárni a Borderlands: The Pre-Sequel! októberi megjelenését, adunk egy tippet, mivel ütheted el az időt addig: hamarosan indul az új Borderlands-képregénysorozat, ami az első rész történései előtt játszódik.

E3 2014: A második videócsokor

Az expó második napja sem múlt el nyomtalanul, olyan játékokról mutathatunk mozgóképes anyagot, mint a The Crew, a GRID Autosport, a Splatoon, a Madden NFL 15 vagy épp az Evolve. Többek közt, persze.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

Dátumot kapott az új Borderlands

Egy végtelenül szürreális trailer társaságában jelentette be a 2K Games a Borderlands: The Pre-Sequel! megjelenési dátumát, a játék október közepén landol a boltok polcain.

Breaking Bad-paródia az új Borderlands-videó

A 2K Australia boszorkánykonyhájában készülő Borderlands: The Pre-Sequel! is egy új előzetessel jelentkezett, amit a Breaking Bad utolsó trailerének paródiájaként is felfoghatunk. A főszerepben a fiatal Handsome Jack!

Borderlands: The Pre-Sequel! - 15 perc gameplay

Újra hallatott magáról az áprilisban bemutatkozott Borderlands: The Pre-Sequel!, ezúttal egy 15 perces gameplay videót kaptunk az eddigi két Borderlands-epizód közé beékelődő játékról.

Jön a Rockstar Games új játéka

A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?