Borderlands: The Pre-Sequel! PC, PS3, X360

A Borderlands új része az első két játék története közé ékelődik be.

Borderlands: The Pre-Sequel! - jön az új DLC

Claptrap elméjébe látogatnak el hőseink a Borderlands: The Pre-Sequel! Claptastic Voyage DLC névre keresztelt DLC-jében. A PAX Easten bejelentett csomag egy minden eddiginél elborultabb kampányra koncentrál majd.

Elhagyta a Gearboxot a Borderlands 2 írója

Anthony Burch, a Borderlands 2 vezető írója elhagyta a Gearbox Software-t és Los Angelesbe költözött, ahol a sorozatbizniszben próbál majd szerencsét. A humorát a jövőben más médiumon élvezhetjük.

Borderlands: The Pre-Sequel! - Traileren az új DLC

A mai naptól tölthető a Borderlands: The Pre-Sequel! legújabb, karakterközpontú bővítménye, amiben Sir Hammerlock testvére, Lady Hammerlock kapja a főszerepet. A premier alkalmából befutott az utolsó trailer is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezdenek felpörögni az események a játékmegjelenések frontján is, a héten érkezik meg többek között a 2015-ös év első komolyabb AAA-címe. Persze annak is akad egy-két finomság, aki nem szereti a zombikat.

Borderlands: The Pre-Sequel! - jön az új DLC

Ugyan elmaradt a hétvégére ígért nagy Borderlands 3-bejelentés, azért a sorozat kapcsán így se maradtunk információk nélkül. A Gearbox ugyanis bejelentette a Lady Hammerlock pakkot, s egy készülő kampány DLC-t is.

Borderlands 3 bejelentés jöhet a hétvégén?

A hétvégén zajlik a PAX South, amelyen a Gearbox több alkalommal is előadást tart. A csapat vezérigazgatója ezzel együtt arra célozgatott, hogy vasárnap még egy Borderlands 3 bejelentést is kaphatunk.

Ilyen lesz a Borderlands: The Handsome Collection

A 2K és a Gearbox Software lerántotta a leplet a következő generációs gépekre szánt Borderlands: The Handsome Collectionről, ami a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel felújított verzióit fogja tartalmazni.

Borderlands: The Pre-Sequel - Jön az új DLC

Hamarosan vadonatúj letölthető tartalommal bővül a Borderlands: The Pre-Sequel, jelentették be a készítők. Az új DLC friss küldetéseket, szintsapka emelkedést és új szereplőket is ígér.

Borderlands: The Pre-Sequel teszt

A Borderlands új epizódja nem próbálja meg még bevenni a nextgen konzolokat, és inkább a megszokott formulát próbálja újra eladni. Lássuk, hogyan sikerült a holdra szállás.

Borderlands: The Pre-Sequel! - itt az ötödik karakter

A Gearbox és a 2K Australia nem csigázta sokáig a rajongókat, a hétvégi PAX Australián lerántotta a leplet a Borderlands: The Pre-Sequel! ötödik játszható karakteréről, akihez DLC-n keresztül férhetnek hozzá a rajongók.