Borderlands: The Pre-Sequel! PC, PS3, X360

A Borderlands új része az első két játék története közé ékelődik be.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Borderlands: The Pre-Sequel! képsorok

A 2K Australia egy perfekt módon összevágott előzetessel készül az idei Gamescomra, amelyben mind a négy játszható karaktert megcsodálhatjuk akció közben, köztük a közönségkedvenc robotot, Claptrapet is.

Ezért megyünk a Holdra az új Borderlandsben

Nem titok, a Borderlands: The Pre-Sequel! a Pandora holdján játszódik majd, ahol a sajátos gravitációs körülményeket is figyelembe kell vennünk. Ezért a gunplay is megváltozik valamelyest - erről szól az új fejlesztői napló.

34 milliónál jár a Grand Theft Auto V

Veszteséggel zárta a Take-Two a 2015-ös üzleti évének első negyedét, az eredményei azonban így is jobbak a vártnál. A GTA V tovább erősödik, annyit szállítottak ki belőle a boltoknak, mint a kiadó többi játékából összesen.

Borderlands: The Pre-Sequel! - ilyen a co-op mód

Az Outside Xbox jóvoltából nézhetünk meg egy több mint nyolcperces videót az új Borderlands-ből. A felvétel egy korábbi változatból való, de ennek ellenére így is szemügyre vehetünk pár újdonságot.

Ilyen lesz Athena az új Borderlandsben

Stephen Mander-Jones, a 2K játékmenet-fejlesztőjének és Anthony Burch, a Gearbox Software történetírójának közösen narrált videójából megtudhattunk néhány dolgot az új Borderlands egyik játszható karakteréről, Athenáról.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Fejlesztői naplón a Borderlands: The Pre-Sequel

Elindult a Borderlands: The Pre-Sequel fejlesztésének kulisszatitkait ecsetelő videósorozat. Mint ismert, a 2K Australia egy masszív frencsájzt vett kölcsön a Gearboxtól - most kiderül, hogyan született a játék ötlete.

PS4-re és Xbox One-ra is jöhet az új Borderlands

A 2K Australia nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a jövőben PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi a Borderlands: The Pre-Sequel. Jelenleg viszont nem a next-gen portok élveznek prioritást, ami érthető.