Borderlands: The Pre-Sequel! PC, PS3, X360

A Borderlands új része az első két játék története közé ékelődik be.

Brit toplista: a legyőzhetetlen FIFA 15

A FIFA 15 szigetországbeli egyeduralmát még a múlt héten megjelenő címek sem tudták megdönteni. Ennek ellenére azért a The Evil Within és az új Borderlands is jó helyezéseket ért el.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Szivárog az új Borderlands kiadatlan DLC-je

Egy modder, úgy tűnik, rátalált egy egyelőre nem kiadott játszható karakterre a Borderlands: The Pre-Sequelben. Az új szereplő egy kevés szöszmötölés és pepecselés után még el is vihető egy próbakörre a játékban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is nyakig állunk majd a friss játékmegjelenésekben. Izgulhatunk Shinji Mikami új horrorjátékában, Claptrappel zúzhatunk az új Borderlandsben, és nekieshetünk a Forma 1-nek is.

Launch trailerrel melegítünk az új Borderlandsre

A Borderlands-rajongók valószínűleg már tűkön ülve ülnek, elvégre pénteken kerül boltokba a sorozat legújabb epizódja, az első és a második rész közötti eseményeket feldolgozó The Pre-Sequel!

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

Claptrappel nyomulunk az új Borderlandsben

Folytatódik a Borderlands: The Pre-Sequel karakterbemutató videósorozata, ezúttal a mókás robottal, Claptrappel átélhető élménnyel ismerkedhetünk meg. A hős elsőre békés konzervdoboznak tűnik, de ez csak a látszat.

Aranylemezen a Borderlands: The Pre-Sequel!

A két Borderlands között játszódó történet fejlesztése befejezettnek tekinthető, így megkezdődhet a sorozatgyártás, hogy október végére a polcokra - majd onnan kosarunkba - kerülhessenek a játékot hordozó dobozok.

Borderlands: The Pre-Sequel! - Nisha akcióban

Friss karakterbemutató videóval jelentkezett a 2K Australia. Nisha egyike lesz a négyfős kompániánknak, a leányzó remek lövész, távolról aprítja az ellenséget, képességfája terebélyes. Mindemellett a feneke is formás.

Borderlands: The Pre-Sequel! - bemutatjuk Elpist

Oké, de mi az az Elpis? Aki nem tudná, a Pandora holdjáról van szó, amely a Föld kísérőbolygójához hasonló, alacsony gravitációs körülményekkel rendelkezik. Ezáltal az eddig ismert játékmenet a feje tetejére áll.