The Walking Dead: Season Two – Episode 3: In Harm’s Way Mobil, PC, PS3, Vita, X360

A második évad harmadik epizódja.
1579716000

Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.
1555682400

The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.
1537803005

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.
1510086767

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.
1500485428

Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.
1458837000

Még idén elindul The Walking Dead harmadik évada

A Telltale Games elnöke, Kevin Bruner a Mashable-nek adott interjúban megerősítette, még idén folytatódni fog a The Walking Dead-sorozat, és el is árult ezt-azt a harmadik szezonról.
1446224450

Ezek lesznek a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy milyen játékokat kapnak ingyen novemberben a PlayStation Plus előfizetői. PS4-en a The Walking Dead: Season Two-t és a Magicka 2-t zsákolhatjuk be.
1431594010

Folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead

De nem úgy, ahogy gondolnánk. A Telltale PR-igazgatója a Twitteren beszélt arról, hogy idén már nem lesz harmadik évad a The Walking Dead-játéksorozatukból, és valami mással készülnek a témában.
1412253527

The Walking Dead - megvan az új verziók dátuma

A Telltale Games végre elárulta, hogy mikor jön Xbox One-ra és PlayStation 4-re a The Walking Dead-kalandjáték első két évada. A jó hír az, hogy még október folyamán rávethetjük magunkat. Be lehet készíteni a papírzsepit.
1408694430

A jövő héten jön a The Walking Dead fináléja

Mármint a Telltale-féle The Walking Dead: Season Two befejező epizódja. Ennek apropóján egy rekordhosszú, öt perces trailerrel kedveskedtek nekünk a srácok a No Going Backről. Csak az nézze meg, aki nem fél a spoilerektől!