Battlefield: Hardline PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2014-ben is kap egy folytatást a Battlefield-sorozat, azonban ezúttal egy spin-off érkezik.

Battlefield: Hardline - elindult a nyílt béta PC-n

Az Electronic Arts bejelentette, hogy mostantól azonnali hozzáférést biztosít minden Windows-felhasználó számára a Battlefield: Hardline bétatesztjéhez. Még nem kaptál kulcsot? Most már nem kell tovább várnod!

Battlefield: Hardline - Xboxon is lesz bétatesztelés

Ha minden igaz, a Battlefield: Hardline egy korai változata Xboxokon is elérhető lesz majd, azt azonban még nem árulták el a játék készítői, hogy erre mikor számíthatunk. PC-n és PS4-en már lehet tesztelni.

E3 2014: Battlefield: Hardline - infók a bétatesztről

Az EA konferenciáján jelentették be, hogy mától elérhető a Battlefield: Hardline zárt bétatesztje. Sajnos minden beérkezett igényt nem tudnak feldolgozni a srácok, a többségnek várnia kell. Van új trailer is.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: EA-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A konferenciák sorát az Electronic Arts folytatja, amit természetesen élőben követhetsz nálunk. Andrew Wilson csapata a jövőbe tekint, új játékokat jelent be, de itt lesz a Battlefield: Hardline, a Mirror's Edge és egy csomó más cím is.

E3 2014: Battlefield: Hardline - részletek és videók

A Visceral Games szándéka az, hogy a Battlefield: Hardline egy klasszikus rendőrfilmre emlékeztessen. A multiplayer a rablók és pandúrok kiélezett csatájára hegyeződik ki. A bétateszt már éles!

E3 2014: Battlefield: Hardline - még egy teaser

Az Electronic Arts egy élőszereplős kedvcsinálóval készül a Battlefield: Hardline esti lepellerántására. Marcona rendőrök készülnek bevetésre, rengeteg pénz forog kockán - üdvözlünk az új játszótereden!

Heti hírösszefoglaló - 23. hét

Újból jelentkezik heti összefoglalónk, melyben átlátható formában szedjük össze nektek a hét legfontosabb eseményeit. Az E3 közeledtével elképesztő mennyiségű információ zúdult ránk, így lesz miből szemezgetni.

E3 2014: Itt a Battlefield: Hardline dátuma is

Kaptunk egy rövid teaser előzetest a Battlefield: Hardline-ról, és bár a lényegi infókat csak a jövő héten kapjuk meg az FPS-ről, a mostani videó végén azért már ott figyel a játék napra pontos megjelenési dátuma.

E3 2014: Mivel készül az Electronic Arts?

Kiderült végre, hogy az EA milyen játékokkal készül a jövő heti expóra, a Mirror's Edge és a Battlefield: Hardline mellett bemutatkozik a Criterion Games új projektje is - ami ugye nem Need for Speed lesz.