Battlefield: Hardline - elindult a nyílt béta PC-n

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy mostantól azonnali hozzáférést biztosít minden Windows-felhasználó számára a Battlefield: Hardline bétatesztjéhez. Még nem kaptál kulcsot? Most már nem kell tovább várnod!

A rablók és pandúrok összecsapásaira koncentráló Battlefield: Hardline bétatesztje immáron minden PC-tulaj előtt nyitva áll. Ki akarod próbálni? Nincs más dolgod, mint a hivatalos oldalon regisztrálni a bétára.

Fontos! A korai próbalehetőséghez mindenképp szükséged lesz egy origines fiókra, a platformválasztó képernyőnél pedig értelemszerűen a PC-t válaszd ki. Ha a PS4-es verzióra fáj a fogad, nem biztos, hogy kapsz kulcsot.

Ha bétázol, különféle extra javakat kapsz a végleges változatban. Mit is? Fegyverskineket, irányzékot és más addicionális tartalmat, ráadásul a jövő hónapban egy egyedi dögcédula is üti a markodat a Battlefield 4-ben.

Ha eléred a tizedik szintet a bétában, akkor a teljes játékban egy speciális Battlepackkel gazdagodhatsz, és 1000 dollár ingame pénzt is elkölthetsz, ha bekapcsolod a Facebook-megosztás lehetőséget.

4.
4.
anarchoid
#1: Nekem sincs olyan gepem, de azert toltom, majd 320x200 -ban megnezem ;)
3.
3.
ilor14
1000$ az semmire nem elég a játékban :DD
1.
1.
PiXELRaNGER
Ha nekem olyan gépem lenne, amin ez elfut... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...