Hunt: Showdown PC

Íme, a Darksiders fejlesztőinek új játéka!
Típus: Akció, coop, szörnyes, TPS

Búcsút inthetünk a Ryse 2-nek?

Dacára annak, hogy a Crytek szerint minden rendben van, a névtelenségbe burkolózó alkalmazottak szerint valóban komoly gondokkal küzd a stúdió. Több készülő projektet lelőttek, beleértve a Ryse folytatását is.

Frissítve: Komoly bajban van a Crytek

Lapértesülések szerint a német Crytek komoly bajban van, a CryEnigne-t nem fogadták jól a fejlesztők, a Ryse fejlesztése katasztrofális volt, és mindezek tetejébe a stúdió akár csődbe is mehet.

Friss képeken a Hunt: Horrors of the Gilded Age

A Darksiders egykori fejlesztői nem ülnek a babérjaikon, a Crytek támogatása mellett egy négyfős kooperatív akcióra koncentráló horrorjátékot készítenek Hunt: Horrors of the Gilded Age címmel. Nézzük meg közelebbről!

E3 2014: Hunt: Horrors of the Gilded Age videó

A Darksiders fejlesztőiből verbuvált Crytek USA egy westernkörnyezetbe ágyazott horrorjátékot készít. A kooperatív mókára kihegyezett program végre megmutatta magát - lehet, hogy az idei expó meglepetésével van dolgunk?

E3 2014: Íme, a Darksiders fejlesztőinek új játéka

Noha a Darksiders és a sorozat fejlesztőinek közös pályafutása véget ért a THQ csődjével, ettől függetlenül a néhai Vigil él és virul: a Crytek csapataként ma bemutatták az új játékukat.