Hunt: Showdown PC, PS4, XBOXONE

A Crytek online szörnyvadászós játékot készített.
Típus: Akció, coop, szörnyes, TPS

Fejlesztői videón a Hunt: Showdown

Az idei E3-on újra bemutatkozott az eredetileg még 2014-ben bemutatott multis cím, a Hunt: Showdown. Az új videóban maguk a fejlesztők mesélnek arról, hogy hogyan indultak el a munkálatok, és milyen játék is lesz a Hunt.

E3 2017: Mozgásban a Crytek-féle Hunt - frissítve!

A 2014-es E3-on bemutatott Huntot eredetileg a Darksiders-sorozat alkotóiból álló Crytek-csapat fejlesztette, majd a frankfurti stúdió vitte tovább a munkát. Lássuk, mi lett az időközben alaposan átalakult címből!

Úgy néz ki, megmenekült a Crytek-féle Hunt

Habár a játékról sosem mondta azt a Crytek, hogy nem készül el, miután közel három éve hallottunk róla utoljára, ez is megfordult a fejünkben. A jó hír az, hogy a Hunt még mindig fejlesztés alatt áll, csak éppen jelentősen átalakult.

Az Amazon menti meg a Cryteket?

Lapértesülések szerint az Amazon licencelte a CryEngine-t és további 70 millió dollárt fizetett a Cryteknek, egyelőre ismeretlen célból. Az összeg segíthet a fejlesztőknek átvészelni a mostani pénzügyi válságot.

A Crytek eladta a Homefront jogait

Radikális átszervezésbe kezdett a Crytek: a cég bezárta az amerikai és a brit stúdióját, a Homefront jogait pedig a Deep Silver osztrák anyavállalata, a Koch Media szerezte meg. Az új játék már a Dambuster Studiosnál készül.

Búcsút inthetünk a Ryse 2-nek?

Dacára annak, hogy a Crytek szerint minden rendben van, a névtelenségbe burkolózó alkalmazottak szerint valóban komoly gondokkal küzd a stúdió. Több készülő projektet lelőttek, beleértve a Ryse folytatását is.

Frissítve: Komoly bajban van a Crytek

Lapértesülések szerint a német Crytek komoly bajban van, a CryEnigne-t nem fogadták jól a fejlesztők, a Ryse fejlesztése katasztrofális volt, és mindezek tetejébe a stúdió akár csődbe is mehet.

Friss képeken a Hunt: Horrors of the Gilded Age

A Darksiders egykori fejlesztői nem ülnek a babérjaikon, a Crytek támogatása mellett egy négyfős kooperatív akcióra koncentráló horrorjátékot készítenek Hunt: Horrors of the Gilded Age címmel. Nézzük meg közelebbről!

E3 2014: Hunt: Horrors of the Gilded Age videó

A Darksiders fejlesztőiből verbuvált Crytek USA egy westernkörnyezetbe ágyazott horrorjátékot készít. A kooperatív mókára kihegyezett program végre megmutatta magát - lehet, hogy az idei expó meglepetésével van dolgunk?

E3 2014: Íme, a Darksiders fejlesztőinek új játéka

Noha a Darksiders és a sorozat fejlesztőinek közös pályafutása véget ért a THQ csődjével, ettől függetlenül a néhai Vigil él és virul: a Crytek csapataként ma bemutatták az új játékukat.