Hunt: Showdown PC, PS4, XBOXONE

A Crytek online szörnyvadászós játékot készített.
Típus: Akció, coop, szörnyes, TPS

Hunt: Showdown - kezdjük az alapokkal!

A héten kezdetét vette a Hunt: Showdown zárt alfatesztelése, amelyre fokozatosan hívják be a játékosokat az Early Access-verzió megérkezése előtt. A játék új kedvcsinálója egy oktatóvideó, amely az alapokat mutatja be.

Hunt: Showdown - közeledik a zárt alfateszt

A Crytek bejelentette, hogy a hónap végén veszi kezdetét a Hunt: Showdown zárt alfatesztje, amelyre véletlenszerűen válogatják be a játékosokat. A tesztelés során folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak.

Télen indul a Hunt: Showdown zárt alfatesztje

A Crytek elhintette, hogy a tél folyamán több zárt alfatesztet is kap a Hunt: Showdown PC-n. Erre még a múlt hónapban bejelentett Early Access-verzió premierje előtt sor kerül, talán már decemberben.

Hunt: Showdown - rajtol az Early Access

Az IGN jóvoltából a héten már látható volt egy tartalmas Hunt: Showdown-bemutató, amit az egykori Darksiders-készítők most friss, minden fontos tudnivalót bemutató trailerrel fejeltek meg.

Hunt: Showdown - tizenkét perc szörnyvadászat

Habár a Crytek pénzügyi gyengélkedése miatt nem ment simán a fejlesztése, úgy tűnik, mostanra egyenesbe jött a Hunt: Showdown. Az IGN jóvoltából tizenkét percen át nézegethetitek, hogy mit ígér nekünk a srácok szörnyvadászós címe!

Hunt: Showdown - itt a harmadik fejlesztői videó

Nemrégiben a fegyverekről esett szó a Crytek legújabb játéka, a Hunt: Showdown kapcsán. Azt már tudjuk tehát, hogy mivel lőjünk, most pedig az is kiderült, hogy hol fogunk lőni.

GC 2017: Hunt: Showdown - mindent a fegyverekről

A Crytek alapos újragondoláson átesett kooperatív FPS-e ezúttal egy fejlesztői naplóval számít a figyelmetekre. Bizony, nem mindegy, milyen fegyverrel esünk neki az éjszaka rémségeinek - erről szól a videó.

Fejlesztői videón a Hunt: Showdown

Az idei E3-on újra bemutatkozott az eredetileg még 2014-ben bemutatott multis cím, a Hunt: Showdown. Az új videóban maguk a fejlesztők mesélnek arról, hogy hogyan indultak el a munkálatok, és milyen játék is lesz a Hunt.

E3 2017: Mozgásban a Crytek-féle Hunt - frissítve!

A 2014-es E3-on bemutatott Huntot eredetileg a Darksiders-sorozat alkotóiból álló Crytek-csapat fejlesztette, majd a frankfurti stúdió vitte tovább a munkát. Lássuk, mi lett az időközben alaposan átalakult címből!

Úgy néz ki, megmenekült a Crytek-féle Hunt

Habár a játékról sosem mondta azt a Crytek, hogy nem készül el, miután közel három éve hallottunk róla utoljára, ez is megfordult a fejünkben. A jó hír az, hogy a Hunt még mindig fejlesztés alatt áll, csak éppen jelentősen átalakult.