Dead Island 2 PC, PS4, XBOXONE

A Dead Island folytatásában magunk mögött hagyjuk a trópusokat és meg sem állunk Kaliforniáig.

GC 2014: Dead Island 2 - az első gameplay trailer

Befutott az E3-on bemutatkozott Dead Island 2 első gameplay trailere, közel másfél percig bámulhatjuk a jövőre megjelenő zombis című játékmenetét. Az előzetes ennek megfelelően pörgős, csak úgy repkednek a végtagok!

Új tulajdonosnál a Dead Island-film jogai

Még 2011-ben kerültek a zombis játék megfilmesítési jogai a Lionsgate-hez, azonban az addig húzta az előkészületeket, hogy végül lejárt a licenc. A Deep Silver most egy másik cégnek adott lehetőséget.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Mi legyen a Dead Island 2 gyűjtői kiadásában?

A Deep Silver gondol a rajongókra is: mi döntjük el, hogy milyen extrákat tartalmazzon a Dead Island 2 gyűjtői kiadása. Sörhűtőtáska, napszemüveg, törülköző vagy macskanyakörv? S ez még csak a jéghegy csúcsa.

E3 2014: Dead Island 2 - nyolc játékos egyszerre

Igazi meglepetés volt, hogy a Sony E3-as sajtókonferenciáján bemutatkozott a Dead Island második része, amit a Spec Ops: The Line fejlesztői hegesztenek gőzerővel. Megtudtunk róla még ezt-azt.

E3 2014: A harmadik galériafrissítés

Nem is írnék hosszú bevezetőt, hiszen szabályos képzápor zúdult ránk az E3 második napjáról. Itt lesz a The Legend of Zelda Wii U-ra készülő új része, a The Order: 1886, a FIFA 15 és a LittleBigPlanet 3 is.

E3 2014: Tavasszal érkezik a Dead Island 2

A Deep Silver illetékese a Sony sajtótájékoztatóján leleplezte a Dead Island 2-t. A nyitott világú zombis cím 2015 tavaszán érkezik a Spec Ops: The Line fejlesztőitől. A Techland ugye a Hellraidet és a Dying Lightot kalapálja.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: Dead Island-bejelentések a láthatáron?

Talán véletlen egybeesés, de egy önéletrajz lebuktatta a Dead Island 2-t, míg egy domainregisztráció a Dead Island Universe-ről árulkodik. Dead Island-bejelentések jönnek az E3-on?