Dead Island 2 PC, PS4, XBOXONE

A Dead Island folytatásában magunk mögött hagyjuk a trópusokat és meg sem állunk Kaliforniáig.

Csődöt jelentett a Dead Island 2 volt fejlesztője

A Dead Island 2 egykori fejlesztője, a Yager Productions fizetésképtelenné vált, miután a Deep Silver elvette a projektet a német csapattól. A csődvédelem értelmében a megmaradt dolgozók kifizetésével nem lesz gond.

Fejlesztő nélkül maradt a Dead Island 2

Talán nem volt véletlen, hogy április végén a Deep Silver bejelentette, csak 2016-ban jelenik meg a Dead Island folytatása. A kiadó ugyanis ma megerősítette, már nem a Spec Opsot is jegyző Yager végzi a fejlesztést.

2016-ra csúszik a Dead Island 2

Pár hete már pletykáltak arról, hogy késik a Dead Island 2, de erre azt hiszem, senki sem számított. Úgy tűnik, csak 2016-ban játszhatunk a zombis játékkal, és ezzel együtt a nyílt béta sorsa is kérdésessé vált.

Őszre csúszik a Dead Island 2?

Több forrás is úgy tudja, hogy a korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg tavasszal a Dead Island 2. A Deep Silver minden jel szerint őszre tolta el a premiert, ám előtte még egy bétatesztnek örülhetünk.

Dead Island 2 - PS4-re korábban jön a béta

Valamikor a jövő év elején debütál a Dead Island második részének bétatesztje, amibe a PlayStation 4 tulajdonosok egy hónappal korábban kóstolhatnak majd bele.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

GC 2014: Nyolc perc a Dead Island 2-vel

Miután a Techland jelenleg is gőzerővel kalapálja a Dying Lightot, így a Spec Ops: The Line fejlesztője, a német Yager dolgozhat a Dead Island második részén. Az első tömény gameplay felvételre eddig kellett várnunk.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.