The Legend of Zelda: Breath of the Wild SW, WIIU

Hyrule világa újra kitárja kapuit - a Breath of the Wild Wii U-ra és Switch-re jelent meg.
Típus: Akció, Kaland

Less be az új Zelda kulisszái mögé!

Ugyan már egy ideje kapható Wii U-ra és Nintendo Switchre a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Nintendo úgy döntött, egy háromrészes kulisszák mögötti videósorozatban bemutatja, hogyan is készült az új felvonás.

Amerikában is zajos siker a Switch

A Nintendo amerikai főnöke, Reggie Fils-Aime a New York Timesnak hintette el, hogy a Switchből két nap alatt több egység talált gazdára a régióban, mint bármely más Nintendo-konzolból a múltban. Igen, még a Wii-t is sikerült felülmúlni.

Brit toplista: jó erősen nyitott a Horizon: Zero Dawn

Iszonyatosan erős rajtot vett a Horizon: Zero Dawn, így nemcsak, hogy simán beelőzte a legújabb Zelda-játékot, de minden idők legjobb premierjét produkálta az új PlayStation 4-címek között, és ezzel maga mögé utasította a No Man's Skyt.

Így fut az új Zelda Wii U-n és Switchen

Megérkezett a régóta várt The Legend of Zelda: Breath of the Wild, mely fenomenálisra sikerült. A Digital Foundry technikailag is górcső alá vette a játékot, így ez lett az első komolyabb switch-es cím, melyet kielemeztek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Így kezdődik az új Zelda

Jövő héten, a Nintendo Switch-csel együtt kerül a boltokba a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A DualShockersnek hála most belenézhetünk a játék első 15 percébe.

Breath of the Wild - bemutatkozik a szezonbérlet

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild márciusi megjelenése után se maradunk majd további tartalmak nélkül, a Nintendo ugyanis ma délelőtt lerántotta a leplet a játék szezonbérletéről.

Pillanatképek az új Zelda világából

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild világát szabadon felfedezhetjük majd, kalandjaink erdők, sivatagok és havas hegycsúcsok felé fognak vezetni. Újabb trailer érkezett a játékhoz.

Elkészült a The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ez a nap is eljött: a Nintendo bejelentette, hogy befejezte a The Legend of Zelda: Breath of the Wild munkálatait. Hátradőlhetünk, a játék nem késik többet, most már csak a lemezek sokszorosítása van hátra.

Az új Zelda lesz az utolsó belsős cím Wii U-n

Egy korszak véget ér március elején: a Nintendo megerősítette, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó first-party cím a kiotóiak előző konzoljára. Nem egészen négy és fél év jutott idáig a platform.