The Legend of Zelda: Breath of the Wild SW, WIIU

Hyrule világa újra kitárja kapuit - a Breath of the Wild Wii U-ra és Switch-re jelent meg.
Típus: Akció, Kaland

Élőszereplős The Legend of Zelda-sorozat készül?

A Netflix állítólag TV-sorozatot készít az egyik népszerű Nintendo-játékról, a The Legend of Zeldáról. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy az élőszereplős széria egyfajta "családbarát Trónok harca" lesz. Érdekesen hangzik!

TGA 2014: Ismét mozog az új Zelda

A The Game Awards egyik legkellemesebb meglepetése volt, hogy a Nintendo ismét megmutatta az E3-on már látott The Legend of Zeldát. Ezúttal ráadásul konkrét gameplayt látunk, Eiji Aonuma játszik a címmel.

E3 2014: A harmadik galériafrissítés

Nem is írnék hosszú bevezetőt, hiszen szabályos képzápor zúdult ránk az E3 második napjáról. Itt lesz a The Legend of Zelda Wii U-ra készülő új része, a The Order: 1886, a FIFA 15 és a LittleBigPlanet 3 is.

E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.

E3 2014: Ilyen lesz a Wii U-s Zelda

A Nintendo megmutatta végre az első képkockákat az első olyan The Legend of Zeldából, amit már kifejezetten a Wii U-ra készítenek Eiji Aonumáék. A megjelenése valamikor 2015-ben esedékes.