The Legend of Zelda: Breath of the Wild SW, WIIU

Hyrule világa újra kitárja kapuit - a Breath of the Wild Wii U-ra és Switch-re jelent meg.
Típus: Akció, Kaland

E3 2016: Nézd élőben a Nintendo-streamet!

Kezdetét vette a Nintendo E3-as műsora, aminek - a korábbi trendeknek megfelelően - nem kerít nagy feneket a kiotói vállalat. Az új The Legend of Zelda biztosan előkerül, de az új konzol, a Nintendo NX már nem.

E3 2016: Alcímet és trailert kapott az új Zelda

A Nintendo nem tartott dedikált E3-as eseményt, egy rövid bemutató keretén belül azonban bemutatták a régóta várt új Zelda-játékot. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild jövőre jelenik meg.

E3 2016: Elmarad a Nintendo Direct is

Már a hagyományosnak mondható Directtel sem készül a Nintendo az idei E3-ra. Lesz ugyan egy élő közvetítése a kiotói vállalatnak, ám ott kizárólag az új The Legend of Zelda kerül terítékre.

Napi WTF: Film készült a Zelda alapján - de milyen!

Erre nem számítottunk. Egy YouTube-csapat filmet készített a The Legend of Zelda alapján, de úgy közelítette meg az alapanyagot, ahogy nem is gondolnál rá: bűnügyi drámává gyúrták a Nintendo klasszikusát.

Még több pletyka az új The Legend of Zeldáról

Az általában elég jól értesült Emily Rogers szerint a korábban csak Nintendo Wii U-ra megerősített The Legend of Zelda valóban elkészülhet Nintendo NX-re, ráadásul úgy néz ki, ezúttal két főhőse is lesz a játéknak.

A Nintendo NX nyitójátéka lehet az új Zelda

Egy iparági informátor szerint a legújabb The Legend of Zelda az év végén érkezik, ráadásul nem csak Wii U-ra, hanem a cég legújabb konzoljára, a Nintendo NX-re is. A kiotóiak nagyon megnyomják a karácsonyi szezont.

Hivatalos: újabb Zelda-remaster érkezik

A Nintendo Direct tegnap éjszaka visszatért, a legfontosabb bejelentése pedig az volt, hogy készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Ezzel együtt a vadonatúj részről is ejtett pár szót a cég.

Videojátékos vidámparkot épít a Universal?

A hírek szerint videojátékos vidámpark építésébe kezdett a Universal Studios, úgy tudni, a Nintendo címei és a World of Warcraft biztosan jelen lesznek az orlandói létesítményben.

Idén már nem lesz Wii U-s The Legend of Zelda

Mégsem jelenik meg 2015-ben a Wii U-s The Legend of Zelda, ráadásul a Nintendo várva-várt nagyágyúja a júniusi E3-at is kihagyja. Ez kétségtelenül rossz hír a rajongók számára, de legalább perfekt játékot kapnak 2016-ban.

Cáfol a Nintendo, nem készül sorozat a Zeldából

Sokáig tartott, de a Nintendo hivatalosan is cáfolta a Wall Street Journal februári cikkét, amiben a lap arról írt, hogy a kiotóiak és a Netflix élőszereplős sorozatot készítenek a The Legend of Zelda alapján.