The Legend of Zelda: Breath of the Wild SW, WIIU

Hyrule világa újra kitárja kapuit - a Breath of the Wild Wii U-ra és Switch-re jelent meg.
Típus: Akció, Kaland

Pillanatképek az új Zelda világából

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild világát szabadon felfedezhetjük majd, kalandjaink erdők, sivatagok és havas hegycsúcsok felé fognak vezetni. Újabb trailer érkezett a játékhoz.

Elkészült a The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ez a nap is eljött: a Nintendo bejelentette, hogy befejezte a The Legend of Zelda: Breath of the Wild munkálatait. Hátradőlhetünk, a játék nem késik többet, most már csak a lemezek sokszorosítása van hátra.

Az új Zelda lesz az utolsó belsős cím Wii U-n

Egy korszak véget ér március elején: a Nintendo megerősítette, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó first-party cím a kiotóiak előző konzoljára. Nem egészen négy és fél év jutott idáig a platform.

Zelda: Breath of the Wild - miben más Wii U-n?

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy napon jelenik meg Nintendo Switchre és Wii U-ra, és bár alapvetően ugyanazt az élményt ígéri a két változat, akad közöttük néhány különbség.

25 percen át mozog az új Zelda

Ma éjjel újra élő közvetítéssel jelentkezett a Nintendo, és több más Switch-cím mellett hosszabban is bemutatta a The Legend of Zelda: Breath of The Wildot. A kétféle különleges kiadásról is lehullt a lepel.

Mégis a Switch nyitócíme lesz az új Zelda

A korábbi pletykák ellenére mégis az új konzol premierjekor, azaz március 3-án érkezik boltokba a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A bejelentés örömére egy új trailert is kaptunk.

Csak Európában bizonytalan az új Zelda rajtja?

Az Eurogamer értesülései szerint a Nintendo úgy döntött, Amerikában és Japánban mindenképpen a Switch rajtjával párhuzamosan kerül boltokba az új Zelda. Már csak az európai változat sorsa bizonytalan.

Akcióban az új Zelda és a Super Mario Run

Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett az amerikai Nintendo vezére, Reggie Fils-Aimé és Shigeru Miyamoto, akik természetesen nem érkeztek üres kézzel. Az új Zeldát, a Nintendo Switchet és a Super Mario Runt is magukkal vitték.

TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!

TGA 2016: Duplázott az új Zelda

Két kedvcsinálót is kaptunk a The Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz, a vágott teaser mellett egy pár perces gameplay videónak is örülhetünk. Megjelenési dátumot nem mondtak a készítők.