The Legend of Zelda: Breath of the Wild SW, WIIU

Hyrule világa újra kitárja kapuit - a Breath of the Wild Wii U-ra és Switch-re jelent meg.
Típus: Akció, Kaland

TGA 2016: Itt nézd vissza a díjátadót!

Az éjjeli baglyok számára tudunk egy jó programot. Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik az idei The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza az elmúlt egy év legjobb játékait, de kapunk friss bejelentéseket és látnivalókat is.

Prey - gameplayt kapunk a The Game Awardson

Sűrűnek ígérkezik a hétvége a játékosok számára, péntek reggel a The Game Awards előzeteseinek örülhetünk, a szombat és a vasárnap pedig a PlayStation Experience-ről szól majd. Íme, egy kis ízelítő abból, hogy mire számíthatsz!

Júniusban jöhet az új The Legend of Zelda?

Szinte biztos, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nem készül el a Nintendo Switch márciusi premierjére. Sajtóértesülések szerint a játék három hónapot csúszik, így csak júniusban kapjuk kézhez.

A márciust is lekési az új Zelda?

A pletykák szerint lekési a márciust és így a Nintendo Switch rajtját is a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, miután a lokalizálás munkamennyiségét alaposan alulbecsülte a Nintendo.

Nézzünk bele újra a Zelda: Breath of the Wildba!

Káprázatos képsorok érkeztek a The Legend of Zelda: Breath of the Wildról. Amellett, hogy belenézhetünk a harcba, még a dinamikus időjárás-változásból is kapunk egy kis ízelítőt. A mellékes munkák, mint a főzés is érdekesnek tűnnek.

Márciusig kell várni az új Zeldára?

Formális megerősítést még nem kaptunk ugyan, de egyelőre ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek: egy darabig márciusi dátummal futottak a Breath of the Wild Amiibói a Nintendo weboldalán.

A Xenoblade alkotói is besegítenek az új Zeldánál

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild alapvető változtatásokat hoz majd magával, erre pedig a Nintendo is felkészült: mint kiderült, a Xenoblade Chronicles mögött álló fejlesztőcsapat is besegít a játék munkálatainál.

E3 2016: Zelda - nem kell a történet végére érned

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild annyi szabadságot biztosít majd a játékosoknak, hogy az már szokatlan: a Nintendo szerint még úgy is végigjátszhatjuk az új részt, hogy a történetet be sem fejezzük.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Minden, amit az új Zeldáról tudnod kell

Tegnap este a Nintendo livestreamjében elég sok mindent megtudtunk a The Legend of Zelda: Breath of the Wildról. Most összeszedtük a fontosabb tudnivalókat róla, ráadásul jó hosszan bele is nézhetünk.