The Legend of Zelda: Breath of the Wild SW, WIIU

Hyrule világa újra kitárja kapuit - a Breath of the Wild Wii U-ra és Switch-re jelent meg.
Típus: Akció, Kaland

A márciust is lekési az új Zelda?

A pletykák szerint lekési a márciust és így a Nintendo Switch rajtját is a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, miután a lokalizálás munkamennyiségét alaposan alulbecsülte a Nintendo.

Nézzünk bele újra a Zelda: Breath of the Wildba!

Káprázatos képsorok érkeztek a The Legend of Zelda: Breath of the Wildról. Amellett, hogy belenézhetünk a harcba, még a dinamikus időjárás-változásból is kapunk egy kis ízelítőt. A mellékes munkák, mint a főzés is érdekesnek tűnnek.

Márciusig kell várni az új Zeldára?

Formális megerősítést még nem kaptunk ugyan, de egyelőre ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek: egy darabig márciusi dátummal futottak a Breath of the Wild Amiibói a Nintendo weboldalán.

A Xenoblade alkotói is besegítenek az új Zeldánál

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild alapvető változtatásokat hoz majd magával, erre pedig a Nintendo is felkészült: mint kiderült, a Xenoblade Chronicles mögött álló fejlesztőcsapat is besegít a játék munkálatainál.

E3 2016: Zelda - nem kell a történet végére érned

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild annyi szabadságot biztosít majd a játékosoknak, hogy az már szokatlan: a Nintendo szerint még úgy is végigjátszhatjuk az új részt, hogy a történetet be sem fejezzük.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Minden, amit az új Zeldáról tudnod kell

Tegnap este a Nintendo livestreamjében elég sok mindent megtudtunk a The Legend of Zelda: Breath of the Wildról. Most összeszedtük a fontosabb tudnivalókat róla, ráadásul jó hosszan bele is nézhetünk.

E3 2016: Nézd élőben a Nintendo-streamet!

Kezdetét vette a Nintendo E3-as műsora, aminek - a korábbi trendeknek megfelelően - nem kerít nagy feneket a kiotói vállalat. Az új The Legend of Zelda biztosan előkerül, de az új konzol, a Nintendo NX már nem.

E3 2016: Alcímet és trailert kapott az új Zelda

A Nintendo nem tartott dedikált E3-as eseményt, egy rövid bemutató keretén belül azonban bemutatták a régóta várt új Zelda-játékot. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild jövőre jelenik meg.

E3 2016: Elmarad a Nintendo Direct is

Már a hagyományosnak mondható Directtel sem készül a Nintendo az idei E3-ra. Lesz ugyan egy élő közvetítése a kiotói vállalatnak, ám ott kizárólag az új The Legend of Zelda kerül terítékre.