Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.

Az első helyet végül immár tizenegyedik alkalommal a tavaly megjelent Call of Duty: Black Ops III szerezte meg. Ezután következik a bevezetőben is említett Street Fighter V, mely a hírek szerint a 2009-es elődjénél is rosszabbul teljesített az első héten - igaz, az akkor Xbox 360-ra és PS3-ra jelent meg, az új rész pedig PC-re és PS4-re.

A Street Fighteren kívül még egy új cím felkerült a listára, a Nintendo 3DS-es Pokémon Super Mystery Dungeon, mely a kilencedik helyen nyitott. A többi cím már ismerős lehet az előző hetekből: a GTA V és az aktuális FIFA-epizód továbbra is ott lézeng az első tízben, de a Minecraft-játékokat sem lehet kiszorítani a top 20-ból.

 1. Call of Duty: Black Ops III
 2. Street Fighter V
 3. FIFA 16
 4. LEGO Marvel1s Avengers
 5. Grand Theft Auto V
 6. Star Wars: Battlefront
 7. Fallout 4
 8. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
 9. Pokémon Super Mystery Dungeon
 10. Minecraft: Story Mode
 11. Assassin's Creed: Syndicate
 12. Just Cause 3
 13. WWE 2K16
 14. Minecraft: Xbox Edition
 15. Destiny: The Taken King
 16. LEGO Jurassic World
 17. Minecraft: PlayStation Edition
 18. Need for Speed
 19. Forza Motorsport 6
 20. Disney Infinity 3.0
2.
2.
Caleon
SF V egy szégyen. Szuper játékmechanika és early access megjelenés teljes áron. Arcade mód és offline tartalom gyakorlatilag nincs is. A karaktereknek van egy sztori-módnak csúfolt lehetősége, ami fejenként 2-4 teljesen kihívásmentes harcot jelent, melyeket concept art-ok kötnek össze. A survival mód egy vicc, az easy fokozat nevetséges, a normal 30 harcot jelent, amiből 28-29 nevetséges, az utolsó pályán pedig lekombóznak. Ha megszakad az online kapcsolat, akkor ennek a módnak annyi is, azonnal kidob. Ruhaszíneket csak a survival teljesítésével lehet feloldani, ami így orbitális szopás.

Kizárólag az online része működik, de ott is sokat teker a matchmaking. Már most sejtem, hogy az online fizetőeszköz semmire sem lesz elég. A sztori-módból és a survivalból összeszedtem 200 ezer petákot, ehhez képest egy ranking meccs adott 50(!)-et.

Azt mondanám, hogy a jelenlegi tartalommal ez egy 3/10-es játék, a Battlefront ehhez képest bőségszaru.
1.
1.
maktub
A Capcom úgy tűnik, hogy öngólt lőtt ezzel a majd darabokban kiadjuk a teljes játékot modellel. Mire kijön hozzá a story mód, lehet, hogy már féláron be lehet szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...