Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Link másolása
Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.

Az első helyet végül immár tizenegyedik alkalommal a tavaly megjelent Call of Duty: Black Ops III szerezte meg. Ezután következik a bevezetőben is említett Street Fighter V, mely a hírek szerint a 2009-es elődjénél is rosszabbul teljesített az első héten - igaz, az akkor Xbox 360-ra és PS3-ra jelent meg, az új rész pedig PC-re és PS4-re.

A Street Fighteren kívül még egy új cím felkerült a listára, a Nintendo 3DS-es Pokémon Super Mystery Dungeon, mely a kilencedik helyen nyitott. A többi cím már ismerős lehet az előző hetekből: a GTA V és az aktuális FIFA-epizód továbbra is ott lézeng az első tízben, de a Minecraft-játékokat sem lehet kiszorítani a top 20-ból.

  1. Call of Duty: Black Ops III
  2. Street Fighter V
  3. FIFA 16
  4. LEGO Marvel1s Avengers
  5. Grand Theft Auto V
  6. Star Wars: Battlefront
  7. Fallout 4
  8. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  9. Pokémon Super Mystery Dungeon
  10. Minecraft: Story Mode
  11. Assassin's Creed: Syndicate
  12. Just Cause 3
  13. WWE 2K16
  14. Minecraft: Xbox Edition
  15. Destiny: The Taken King
  16. LEGO Jurassic World
  17. Minecraft: PlayStation Edition
  18. Need for Speed
  19. Forza Motorsport 6
  20. Disney Infinity 3.0
2.
2.
Caleon
SF V egy szégyen. Szuper játékmechanika és early access megjelenés teljes áron. Arcade mód és offline tartalom gyakorlatilag nincs is. A karaktereknek van egy sztori-módnak csúfolt lehetősége, ami fejenként 2-4 teljesen kihívásmentes harcot jelent, melyeket concept art-ok kötnek össze. A survival mód egy vicc, az easy fokozat nevetséges, a normal 30 harcot jelent, amiből 28-29 nevetséges, az utolsó pályán pedig lekombóznak. Ha megszakad az online kapcsolat, akkor ennek a módnak annyi is, azonnal kidob. Ruhaszíneket csak a survival teljesítésével lehet feloldani, ami így orbitális szopás.

Kizárólag az online része működik, de ott is sokat teker a matchmaking. Már most sejtem, hogy az online fizetőeszköz semmire sem lesz elég. A sztori-módból és a survivalból összeszedtem 200 ezer petákot, ehhez képest egy ranking meccs adott 50(!)-et.

Azt mondanám, hogy a jelenlegi tartalommal ez egy 3/10-es játék, a Battlefront ehhez képest bőségszaru.
1.
1.
maktub
A Capcom úgy tűnik, hogy öngólt lőtt ezzel a majd darabokban kiadjuk a teljes játékot modellel. Mire kijön hozzá a story mód, lehet, hogy már féláron be lehet szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...