Battleborn PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj cím a Borderlandset is jegyző Gearboxtól.

Launch traileren a Battleborn

Jövő héten boltokba kerül a játék, ami miatt a Gearbox még a Borderlands-sorozatot is félretette. A premierre a friss launch trailerrel melegíthettek, a másfél perces kedvcsinálóért erre tessék.

Már előtölthető a Battleborn bétája

Holnap indul a Battleborn nyílt bétatesztje PlayStation 4-en, majd öt nappal később PC-n és Xbox One-on is. Ennek örömére a klienst már most letölthetjük mindhárom platformon, ráadásul kaptunk egy új trailert is.

Befutott a Battleborn gépigénye

A Gearbox Software ma számos fontos infót osztott meg velünk a Battleborn kapcsán. Kiderült a hivatalos gépigény, de már azt is tudjuk, hogy lesz osztott képernyős és hardcore mód is.

A heti galériafrissítés

Mint főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel régi rovatunk, melyben ömlesztve kapjátok meg a heti képadagotokat. Ezúttal a Mirror's Edge, a Battleborn, a Star Ocean 5 és a Chronos is porondra lép.

Jövő hónap elején indul a Battleborn bétája

A 2K bejelentette, hogy április elején próbálhatjuk majd ki a Battlebornt. Az ígéreteknek megfelelően a PS4-es játékosok hamarabb játszhatnak a Gearbox új játékával.

Battleborn - a megjelenés utáni tervek

Aranylemezre került a Gearbox shootere, ráadásul azt is megtudtuk, hogy a megjelenés után több DLC is várható a játékhoz. És igen, valódi pénzért kozmetikai elemeket is vásárolhatunk.

Battleborn - Phoebe és Marquis nem bír magával

A Gearbox egyszerűen nem tud leállni, folyamatosan tolja fel a Battleborn gameplay videóit. Ezúttal újabb két hőst nézhetünk meg bevetés közben. Lehetne már május?

Battleborn - íme, az utolsó két karakter

Véget ért a Battleborn karakterbemutató videósorozata, az utolsó két hős között van egy őrült tudós és egy latin pankrátor is. A Gearbox munkatársait mérhetetlen fantáziával áldották meg az égiek.

Még több fura karakter a Battlebornban

A Gearbox megállíthatatlan, ezúttal három új játszható karakterről rántotta le a leplet. Ahogy lassan fény derül a teljes felhozatalra, egyre betegebb hősök mutatkoznak be. Valami azt súgja, nagy kedvenc lesz a Battleborn.

Battleborn - bemutatkozik Attikus és Galilea

A Battleborn két új játszható karakteréről hullt le a lepel most: Attikus a nyers erejét használja, míg Galilea kardjával és pajzsával okoz kellemetlen meglepetéseket az ellenfeleinek.