Battleborn PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj cím a Borderlandset is jegyző Gearboxtól.

E3 2016: Jönnek a mikrotranzakciók a Battlebornba

Holnaptól élesednek a mikrotranzakciók a Battlebornban, a játék saját valutáján keresztül különböző skineket és tauntokat vásárolhatunk majd. A tartalmi DLC-k továbbra is ingyenesek maradnak.

Brit toplista: továbbra is az Overwatch vezet

A múlt héten sem akadt kihívója a Blizzard multis shooterének, az Overwatch-nak. A játék ezúttal is bezsebelte az aranyérmet a brit játékeladási toplistán, miközben a Battleborn annyira szenved, hogy rossz nézni.

Máris olcsóbban kapható a Battleborn

Három héttel a premier után máris 40 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a Gearbox hero shootere a Steamen. Az Overwatch bizony kemény ellenfél, ennyire kevés az érdeklődő a Battleborn iránt?

Battleborn - jön az új karakter

Még ebben a hónapban egy új hős csatlakozik a Battleborn felhozatalához, akit ingyen magunkévá tehetünk egy DLC formájában. A bájos Alani egy gyógyításban is jártas harcos lesz - képünk van már róla.

Battleborn teszt

Borderlandset idéző látványvilágot és humort, valamint a MOBA játékokra jellemző irányvonalat elegyít legújabb próbálkozásában a Gearbox. Kár, hogy az összkép eléggé zavaros lett.

Brit toplista: brutálisan nyitott az Uncharted 4

Az Egyesült királyságban az Uncharted 4: A Thief's End landolt a dobogó legfelső fokán, az első heti eladások 66 százalékkal múlták felül a harmadik rész teljesítményét. A legnagyobb vesztes a Battleborn lett.

A Gearbox elégedett a Battleborn eladásaival

A múlt héten jelent meg a Gearbox Software hero shootere, a Battleborn. Mivel egy teljesen új IP-ről van szó, az eladások különösen fontosak, ám a fejlesztők szerint "szilárd startot" vett a játék.

Brit toplista: egy év után ismét trónon a Take-Two

Úgy tűnik, a Gearbox nem követett el egy újabb Aliens-fiaskót, a Battlebornnal sikerült kiköszörülnie a csapat hírnevén esett csorbát. Legújabb játékuk azonnal az élen nyitott a brit játékeladási toplistán.

Mobilos mellékágat kapott a Battleborn

Igazán stílusos formában hangolódhatunk a Battleborn premierjére, hiszen már elérhető mobilokra a Battleborn Tap, amely egy free-to-play arénajáték. A cél az, hogy visszaverjük az ellenség fokozatos erősödő hullámait.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas májusnak nézünk elébe, jobbnál-jobb játékok érkeznek majd a hónapban. Az egyikük már holnap boltokba kerül, de a Battlebornon túl is van élet, nézzük, mire számíthatunk még!