Battleborn PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj cím a Borderlandset is jegyző Gearboxtól.

Végleg lehúzza a rolót a Battleborn

Sosem aratott elsöprő sikereket a Battleborn, a Gearbox hero shootere azonban az elmúlt bő három évét már fél lábbal a sírban töltötte. Most hivatalosan is elérkezett a vég: néhány héten belül lelövik a játék szervereit.

Battleborn - 2021 januárjában leállnak a szerverek

Három évvel ezelőtt a Gearbox is szerencsét próbált a hősalapú multiplayer-shooterek világában, de a kitérő nem sült el jól. Hiába váltott üzleti modellt a játék, es sem hozta meg a sikert, így a csapat 2021-ben lelövi a játék szervereit.

Nem kap több frissítést a Battleborn

A fejlesztők a játék hivatalos fórumán jelentették be, hogy megszűnik a játék heti helyzetjelentése, és a két héttel ezelőtt bejelentett frissítést sem követi majd újabb a jövőben. A szerverek még élnek egy darabig.

Vadiúj PvP-módot kapott a Battleborn

Nemrégiben free-to-playre váltott a Gearbox hero shootere, így bárki nyúzhatja az összes kompetitív és kooperatív módot. A fejlesztő szerencsére tovább támogatja a játékot: megérkezett a Supercharge mód.

Részben free-to-play lett a Battleborn

Bekövetkezett, amire már régóta vártunk: elstartolt a Battleborn ingyenes Trial változata, amely lényegében azt jelenti, hogy free-to-play modellre vált a Gearbox hero shootere. Csak hat hőshöz férhetünk hozzá, más korlátozás nincs.

Battleborn - itt az első sztori DLC

Pénzügyi szempontból nemigen felelt meg az elvárásoknak a Battleborn, ám a Gearbox kitartó csapat, továbbra is támogatja a shootert. Ma érkezett meg az eddigi legnagyobb DLC, illetve a multi is kapott egy új módot.

Nem lesz ingyenes a Battleborn

A napokban újra felröppentek a pletykák, hogy free-to-play modellre vált a Battleborn, a fejlesztők azonban gyorsan megcáfolták a hírt. Elárulták viszont, hogy lesz a játékból kipróbálható változat.

Battleborn - októberben jön az első sztori-DLC

A Gearbox bejelentette, hogy bő egy hónap múlva érkezik meg a Battleborn első, Attikus and the Thrall Rebellion című sztori-DLC-je. 2017 márciusáig ezen kívül még négy másik csomag is megjelenik majd.

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.

Elrajtolt a Humble 2K Bundle, 15 dollár a Battleborn

A Battleborn az év egyik, ha nem a legnagyobb buktája, erről árulkodik az is, hogy új Humble Bundle-t lényegében a Gearbox MOBA-lövöldéje köré húzták fel. Most 15 dollárért juthattok hozzá a PC-s változathoz.