Battleborn PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj cím a Borderlandset is jegyző Gearboxtól.

E3 2015: Harcba megyünk a Battlebornnal

A Battleborn lesz a Gearbox első új címe a Borderlands óta, ennek ellenére a MOBA-FPS hibrid le sem tagadhatná a gyökereit. A csapat fejese, Randy Pitchford hosszan demózta a játékot a GameSpotnál, nézzétek meg!

E3 2015: Battleborn képözön

A kooperatív örömökre és az 5v5-ös kompetitív küzdelmekre kihegyezett Battlebornból most egy raklapnyi kiváló minőségű képet kaptunk a Gearbox jóvoltából, amelyeken új karaktereket is láthatunk.

E3 2015: Badass traileren a Battleborn

Éppen pár hete hallatott magáról a Battleborn, most pedig kaptunk egy új trailert is a játékból. A címen a Borderlands készítői dolgoznak, és egyfajta MOBA-FPS hibrid lesz.

E3 2015: Új infók érkeznek majd a Battlebornról

Tavaly szeptember óta nem nagyon hallatott magáról a Gearbox MOBA-elemekkel színesített belső nézetű lövöldéje, a Battleborn. Ennek hamarosan vége, az idei E3-on ugyanis friss részleteket osztanak meg velünk.

Frissítve: Először mozog a Battleborn

A Gearbox is felszállt a MOBA-vonatra, a nyáron leleplezett, több stílust mixelő Battlebornról végre megérkeztek az első gameplay látnivalók. A "next-gen hero shooterben" ötfős csapatok küzdnek a győzelemért.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Gearbox-bejelentés érkezett: íme, a Battleborn

Meglepetésre a Gearbox is bejelentette a legújabb játékát, a Battleborn részletesebben a Game Informer következő számában mutatkozik majd be. Az anyag PC-re és next-gen konzolokra készül.