Battleborn PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj cím a Borderlandset is jegyző Gearboxtól.

Battleborn - akcióban Ghalt és Deande

December végén már láthattuk mozgásban a Battleborn két új karakterét, Ghaltot és Deandét, ám most külön trailerben is megcsodálhatjátok a hősök vagány képességeit.

Battleborn - újabb két karakter mutatkozott be

A Battlebornt javarészt a MOBA-k ihlették, ezért nem meglepő módon erősen karakterközpontú lesz. Huszonöt harcossal indít majd a játék, most pedig újabb kettőt ismerhettek meg közülük.

Battleborn - nyílt béta a PS4-eseknek

A Gearbox Software fejese a ma esti PlayStation Experience-en bejelentette, hogy a Battleborn közelgő bétatesztje teljesen nyitott lesz a PS4-tulajok számára, ráadásul egy bónusz karaktert is kapnak.

Három hónapot késik a Battleborn

Közel három hónapot késik a Gearbox Borderlands ihlette MOBA-FPS hibridje, a Battleborn. Magyarázatot nem igazán kaptunk a késésre, így csak annyit tudunk, hogy mi az új megjelenési dátuma a játéknak.

Battleborn - akciódús kedvcsináló érkezett

A hamarosan zárt béta keretein belül is kipróbálható Battleborn is kapott egy hangulatos, a főbb játékmódokat és játékmechanikai elemeket összefoglaló kedvcsinálót. A hajtás után meg is tudjátok lesni.

Már lehet jelentkezni a Battleborn technikai tesztjére

A hónap végén kipróbálható lesz a Battleborn egy zárt technikai teszt keretében - jelentették be a játék hivatalos Twitterén. A tesztre bárki jelentkezhet, de természetesen a bejutás nem garantált.

Battleborn - üzenet Rendaintől, a főgonosztól

Vadonatúj előzetest kapott a Gearbox online-központú fejlesztése, a Battleborn. Ebben a főgonosz, Rendain köszön be, és üzen a játékban választható 25 különböző hősnek.

Ismét akcióban a Battleborn

A Gearbox Borderlands-ihlette legújabb játéka, a Battleborn egyfajta MOBA-FPS lesz, amiben közel 25 teljesen eltérő karakterrel vághatunk majd neki a harcoknak, többek között ötfős kooperatív módban is.

GC 2015: Datálva a Battleborn megjelenése

A Gearbox és a 2K Games Kölnben nem csak legújabb játéka, a Battleborn új játszható hőseiről, de a pontos megjelenési dátumáról is lerántotta a leplet. A kooperatív MOBA-FPS február elején kerül boltokba.

Fél órán át mozog a Battleborn

A Gearbox Borderlands-ihlette legújabb játéka, a Battleborn egyfajta MOBA-FPS lesz, amiben közel 25 teljesen eltérő karakterrel vághatunk majd neki a harcoknak, többek között ötfős kooperatív módban is.