Resident Evil Remastered PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil első részének újradolgozott, HD változata.
Típus: Akció, Horror, túlélőhorror, Zombis

Resident Evil - újabb animációs film készül

Egyre nagyobb a mozgolódás a Resident Evil-sorozat körül. Nem elég, hogy három játékon dolgoznak a fejlesztők egyszerre, 2017-ben egy élőszereplős és egy animációs filmet is kapnak a rajongók.

Kollekciót kapnak a felújított Resident Evil-részek

A Capcom bejelentette a Resident Evil Origins Collection érkezését, a dobozos kiadvány a Resident Evil és a Resident Evil 0 felújított változatát is tartalmazza majd. Jövő januárban jelenik meg.

Capcom: még több klasszikus kap újrakiadást

A Capcom a legutóbbi, befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, annyira jól futnak a klasszikus játékok újrakiadásai, hogy további címek kaphatnak HD-s újrafeldolgozást. Ti mit látnátok szívesen?

Remekül fogy a Resident Evil Remastered

Kiválóan szerepel a kasszáknál a Resident Evil januárban megjelent HD-újrafeldolgozása. A Capcom tájékoztatása szerint az újból kiadott első részből eddig több mint egymillió példány talált gazdára.

Nagyon jól fogy a felújított Resident Evil

Sőt nemcsak jól fogy, de a Capcomnál már rekorder is: habár a pontos számokat nem ismerjük, állítólag a kiadónak eddig egyetlen digitális címe sem volt ilyen népszerű a vásárlók körében.

Resident Evil Remastered teszt

Lehet, hogy nem az 1996-ban megjelent Resident Evil számít a túlélőhorrorok nagyapjának, ám vitathatatlanul oroszlánrésze volt a műfaj népszerűsítésében. És már másodjára remake-elik.

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, pár hét szünet után végre jön is valami értékelhető játék, és bár az igazi megjelenési dömping a hónap végén kezdődik, már most is találhatsz olyan címet, ami a fogadra való.

Ilyen gép kell a felújított Resident Evilhöz

A Resident Evil rajongóknak jól indul az év, hiszen több játék is érkezik az első negyedévben. Leghamarabb a kultikus első rész felújított változata fog megjelenni, melyhez most befutott a gépigény.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.