Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.

Napra pontos premierdátumot kapott a továbbra is csak Resident Evilként emlegetett mozi, a hírek szerint 2021. szeptember 3-án számíthatunk a debütre. A Sony Pictures forgalmazásában megjelenő adaptáció független lesz a Milla Jovovich főszereplésével készült sorozattól, és az ígéretek szerint az első két játékot igyekszik majd a lehető leghűbben feldolgozni - erről árulkodnak a kiszivárgott forgatási fotók is.

A filmet Johannes Roberts (47 Meters Down) írta és rendezte, a szinopszis szerint pedig 1998-ban, Raccoon Cityben járunk majd "egy végezetes éjszaka" eseményeit követően. A forgatási munkálatok decemberben értek véget, a színészgárdában pedig olyan nevek szerepelnek majd, mint Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) és Neal McDonough (William Birkin).

A Resident Evil-rajongók ezenkívül két további feldolgozásnak örülhetnek a közeljövőben: a Netflix egy élőszereplős és egy animált sorozatot is szállít majd a témában.

22.
22.
savior10
#21: Megszerkezteném mert most látom hogy nehezen érthető és hibás amit írtam, de hát ugye nem tudom.
20.
20.
Guba32
#18: Nah,hát Weskert még se lehet lecserélni egy szolisra...:)
18.
18.
savior10
Végig néztem a színészeket és naná hogy lecserélnek egy klasszikus karaktert (akinek a lore szerint az etnikuma japán és francia) feketére.
13.
13.
GAMEROD
#8: Who the fuck is Alice? Nem kell bele. Anderson még egy Mario filmbe is a feleségét rakná főszereplőnek. Elég volt belőlük.
8.
8.
Viktor_The_Best
Hol van Milla Jovovich? Hol van?! Ha ő nem szerepel benne meg se nézem a filmet! Ez olyan mintha kivennéd Vin Dieselt a halálos iramból! Milla kötelező színésznő a filmben!
7.
7.
#5: Én is csak Milla Jovovich-t ismerem az egész cikkből, meg a rezidentes neveket. Most megnéztem, hogy ki lesz Wesker: jól van, azt még látásból sem ismerem :)
6.
6.
GAMEROD
Nem elmaradottság, csak telik az idő, a régiek elmennek, aztán jönnek az újak.
5.
5.
Yanez
Csak én vagyok annyira elmaradva, hogy név után egyik színészt sem ismerem?
2.
2.
Cellator
Imádtam PS1-re az első részt, mai napig emlékszem a térképre, pedig nem ma volt. Jó lenne egy igazi 100%-ban story hű adaptáció. Szurkoljunk!
1.
1.
godach
Kíváncsi leszek. Nem lenne már rossz, egy jó RE filmet látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...