Wild PS4

Nyílt világú, őskorban játszódó kaland, vadászattal, gyönyörű tájakkal és megszelídíthető állatokkal.

Állítólag leállították a Wild fejlesztését

Eddig sem dobtunk volna nagy összeget rá, hogy készül, de most már konkrétan arról pletykálnak, hogy leállították a Michel Ancel-féle Wild fejlesztését. A készítők megpróbálnak együtt maradni.

Életjelet adott magáról a Wild

Emlékeztek még Michel Ancel új játékára? A Wild felől évek óta nem hallottunk semmit, a minap viszont felkerült a hivatalos weboldalára néhány új concept art, ami arról árulkodik, hogy még nem mondtak le róla teljesen.

Még mindig készül a PS4-exkluzív Wild

Elég régen hallottunk utoljára Michel Ancel PlayStation 4-exkluzívjáról, a Wildról. Szerencsére a designer az Instagramon megosztott egy képet játékról, így megnyugodhatunk: a varázslatos hangulatú cím még fejlesztés alatt van.

Wild előzetes

Képzelj el egy olyan nem hétköznapi nyitott világot, ahol nincsenek konkrét célok, hősünkkel harmóniában élhetünk a természettel, és minden játékosnak magának kell megtalálnia a saját útját. Nos, Michel Ancel is elképzelte.

Gameplay bemutatón a Wild

Michel Ancel legújabb játéka, a Wild is hallatott magáról a tegnap esti Sony-konferencián, a franciák egy pár perc hosszú gameplay bemutatóval készültek az estére. Sámánunk küldetésre indul, egy társát kell megmentenie.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Indie összefoglaló a Sony konferenciáról

Rengeteg PlayStation 4-exkluzív cím érkezik a közeljövőben, melyekre a többi platformon játszók is irigykedhetnek majd, ezen kívül készül néhány már ismert játék, mint például a Journey és a DayZ PS4-portja is.