Hellblade: Senua’s Sacrifice PC, PS4

A Hellblade Senua történetét mutatja be egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.
1498155985

Friss előzetesen a Hellblade: Senua’s Sacrifice

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Ninja Theory legújabb, augusztusra belőtt játéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ebben betekintést kapunk a főhősnő labilis elméjének egyik álomképébe.
1496999280

Ilyen gép kell majd a Hellblade-hez

Habár a Hellblade: Senua's Sacrifice a konzolok közül csak PS4-en teszi tiszteletét, a PC-t nem hagyja ki. A Steam-adatlapról azt is tudjuk, hogy milyen gépre van szükségünk a futtatásához.
1496763021

Augusztusban jön a Hellblade: Senua’s Sacrifice

Régóta várunk már a Ninja Theory új akciójátékára, de szerencsére a hivatalos megjelenési dátumot végre leleplezték. A Hellblade: Senua’s Sacrifice augusztus elején landol PC-n és PS4-en.
1494948630

Hellblade - bemutatkoznak a szinkronszínészek

Vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Ninja Theorynál készülő, reményeink szerint még idén megjelenő Hellblade: Senua’s Sacrifice. A friss felvétel a szinkronszínészekre koncentrál.
1494354960

Hellblade: Senuas Sacrifice előzetes

Ha minden igaz, akkor több évnyi fejlesztés után idén végre megjelenik a kelta mitológiából nagy kanállal merítő Hellblade: Senua’s Sacrifice, amiben az elme rémálmait is lehetőségünk lesz majd felfedezni.
1491717600

Újra mozgásban a Hellblade: Senua’s Sacrifice

A Game Informer e havi számában a Hellblade kapta a főszerepet, így természetesen új látnivaló is érkezett a játékból. A friss videóban Tameem Antoniades, a cím kreatív direktora mesél a fejlesztésről.
1490974200

Hellblade: Senua’s Sacrifice - terítéken a hangok

A régóta készülő Hellblade-ben nemcsak vizuálisan szeretnének ráerősíteni a játékot körüllengő őrületre. A Ninja Theory szerint a hangoknak is hangsúlyos szerepük lesz a hangulatteremtésben. A legújabb videó erről szól.
1488558600

Hellblade: Senua’s Sacrifice - őrület és rejtélyek

Tavaly november óta nem nagyon lehetett hallani a Ninja Theory jó ideje készülő új játékáról, a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A legújabb videó természetesen ismét egy fejlesztői napló, de már jó pár gameplay pillanattal.
1483344000

Videón a PlayStation idei nagyágyúi

A Sony idén is kiadott egy kétperces kedvcsinálót, amelyben az év "kihagyhatatlan" PlayStation 4- és PlayStation VR-címeit vonultatja fel. Az új Gran Turismo, a Horizon és az Uncharted: The Lost Legacy mellett a Detroit is feltűnik.
1480591800

Csak jövőre jelenik meg a Hellblade

A Ninja Theory hivatalosan is megerősítette, hogy legújabb játékuk, a Hellblade: Senua’s Sacrifice csak 2017-ben mutatkozik be. Mindenkit megnyugtattak, a fejlesztés jól halad, más okok állnak a halasztás mögött.