Hellblade: Senua’s Sacrifice PC, PS4

A Hellblade Senua történetét mutatja be egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.
1533122100

Hellblade: Senua’s Sacrifice - elrajtolt a VR-verzió

A Ninja Theory zseniális alkotása a megjelenésekor váratlan sikerként robbant be a köztudatba, és a fejlesztők azóta is mindent megtesznek, hogy fenntartsák az érdeklődést a cím körül. Most például VR-átiratot kapott a játék.
1533060000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!
1532534515

Bemutatkozik a Hellblade VR Edition

A Ninja Theory igyekszik minden lehetőséget kisajtolni a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ból, így a mai napon bemutatkozott a játék VR-kiadása, ami HTC Vive-ra és Oculus Riftre jelenik majd meg.
1529690400

Hellblade: Senua's Sacrifice - túl az egymillión

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Hellblade: Senua's Sacrifice. A Ninja Theory játéka átlépte az egymilliós példányszámot, ezzel jókora profitot hozva a cambridge-i stúdiónak. A remek teljesítményt leárazással ünnepelhetjük!
1523358000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár az áprilisi felhozatal lényegesen szerényebb, mint a márciusi, azért a következő napokban is akad egy-két cím, amire érdemes lehet odafigyelni.
1522351859

Előzetest kapott az xboxos Hellblade

A hét elején érkezett hivatalos leleplezés mellé sajnos semmilyen látnivaló nem érkezett, de a Ninja Theory most pótolta ezt a hiányosságot, így befutott az Xbox One-ra költöző Hellblade: Senua’s Sacrifice első előzetese.
1522044000

Hivatalos: Xbox One-ra is megjelenik a Hellblade

A Ninja Theory a hétvégén bejelentette, hogy hamarosan Xbox One-on is tiszteletét teszi a Hellblade: Senua's Sacrifice, amely sokak szerint a tavalyi év egyik legjobb játéka volt.
1520450640

Közeledik a Hellblade xboxos verziója?

A minap két országban is új értékelést kapott a Hellblade: Senua’s Sacrifice a helyi korhatár-besorolásért felelős szervezettől, az egyik pedig konkrétan az Xbox One-os változatra vonatkozik.
1512721560

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.
1511353876

Félmillió eladott példánynál jár a Hellblade

A Ninja Theory bejelentése szerint a premier óta eltelt három hónap alatt több mint félmillióan szavaztak bizalmat a Hellblade: Senua’s Sacrifice-nak, ami így közel 13 millió dollárt termelt eddig.