Yakuza 0 PS4

A sorozat előzményeit meséli el a Yakuza 0.
1689750000

Tíz játék távozik a PlayStation Plus kínálatából

Ahogy az Xbox Game Pass, úgy a PlayStation Plus Extra és Premium játékkatalógusa is folyamatosan változik, időnként pedig el kell búcsúznunk néhány nagyszerű címtől.
1687860000

Kihagyták a sorozat atyját a Yakuza Complete Series stáblistájából

A GOG-on megjelent gyűjtemény már meglévő PC-s verziókra támaszkodott, azonban meglepő módon töröltek belőle fejlesztőket, sőt egész stúdiókat is, akik nélkül a játékok nem készültek volna el.
1662019200

Nagy bejelentésre készül a Yakuza-csapat

Egy hét múlva egy különleges adással jelentkezik a Ryu Ga Gotoku Studio csapata. Egyelőre hivatalosan nem árulták el, hogy miféle bejelentést hoznak a japánok, de nekünk van egy erős tippünk.
1660150839

Ezek a játékok kerülnek be a PlayStation Plus játékkatalógusába augusztusban

A Sony az ígéreteinek eleget téve minden hónapban bővíti a magasabb PlayStation Plus-előfizetési szintekkel elérhető játékkatalógust. Nézzük meg, milyen játékok kerülnek be ebben a hónapban!
1657037700

Íme, a július eleji Xbox Game Pass-játékok

A Microsoft megmutatta, milyen játékokkal lesz teljesebb az Xbox Game Pass-előfizetésünk július első felében. Örülhetnek például azok, akiknek tavaly kimaradtak az első Yakuzák, mert a játékok visszatérnek a kínálatba.
1653390000

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.
1643014800

Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.
1639497600

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.
1637157607

Új címen dolgozik a Yakuzát fejlesztő csapat

Masayoshi Yokoyama a Yakuza- és a Judgment-játékokat készítő Ryu Ga Gotoku Studio vezetője egy interjúban elárulta, hogy a csapat jelenleg egy teljesen új címen dolgozik. Így kérdéses, hogy folytatódhat-e a Judgment-sorozat.
1633705200

Hivatalos: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Még augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy elhagyhatja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, a legendás Toshihiro Nagoshi. A minap hivatalosan is megerősítették ezeket a híreket.