Nagy bejelentésre készül a Yakuza-csapat

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 1.
  • Teaser
Link másolása
Egy hét múlva egy különleges adással jelentkezik a Ryu Ga Gotoku Studio csapata. Egyelőre hivatalosan nem árulták el, hogy miféle bejelentést hoznak a japánok, de nekünk van egy erős tippünk.

A Sega bejelentette, hogy a jövő héten, egész pontosan szeptember 8-án, magyar idő szerint délután 1 órakor egy élő adásban közvetíti a Ryu Ga Gotoku stúdió legújabb bejelentését. A röviden, szimplán és elegánsan csak "Ryu Ga Gotoku Studio TV #12.5: Sneak Peek Trailer Brought to You by the Director!” névre keresztelt műsor ugyan nem ígérkezik kifejezetten hosszúnak, mégis érdemes lesz odafigyelnünk rá, hiszen a stúdió igazgatója és vezető producere, Masayoshi Yokoyama és a vállalat termékmenedzsere, Masaya Santou is kamera elé áll.

Egyelőre sem a Sega, sem pedig a Ryu Ga Gotoku csapata nem árulta el, hogy miféle bejelentésre számíthatunk, egész valószínű azonban, hogy az adásnak köze lesz a Yakuza 8-hoz. A Like a Dragon nyomdokaiba lépő, ismét körökre osztott harcrendszerrel érkező új részt hivatalosan még nem leplezték le, az azonban nem titok, hogy a játék már jó ideje fejlesztés alatt áll - júliusban még néhány kép is kiszivárgott róla! Érdemes továbbá azt is figyelemben tartani, hogy rohamosan közeleg a Tokyo Game Show is (szeptember 15-18.), így kifejezetten érdekes, hogy a fejlesztőcsapat szándékosan megelőzi a nagyszabású expót, amelyen minden valószínűséggel ők is részt vesznek majd.

Ha tehát ti is éltek-haltok a Yakuza-sorozatért, akkor egy hét múlva mindenképp nézzetek vissza, hiszen mi mindenképp beszámolunk majd a részletekről.

6.
6.
crytek
#5: Igen mert eddig a MS mindenki dolgába belepofázott akit megvett..Ez alap tuti és 100%
5.
5.
Jarl Balgruuf
#3: Marhára hiányzik hogy az MS belepofàzzon és kiherélje a sorozatot.
4.
4.
Csoki80
A Yakuza 23 és 1/4 fogják bejelenteni :-D
3.
3.
crytek
Megveszi őket a MS? Ennél nem lenne nagyobb bejelentés :)
2.
2.
Daniel21
Vagy mondjuk, bejelenthetik hogy Ők lesznek az elsők, akik bekerülhetnek Kojima-san újonnan startoló podcast adásában... xD
1.
1.
Ganzer
Királyság, imádtam az előző dragont is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...