Plague Inc. IPHONE, Mobil

Az Ndemic Creations populáris járvány-szimulátora, melyben a világ lakosságát kiirtó betegség fejlesztése a cél.
1612180800

Ingyenes gyógyírt kínál a Plague Inc: The Cure

Érdekes marketingstratégiával állt elő a Plague Inc. fejlesztőcsapata. A koronavírus-járvány idejére ingyenesen kínálják a vírusszimulátor legújabb DLC-jét, amelyben a világméretű pandémia megfékezése lesz a célunk.
1605175200

Plague Inc. - mostantól harcolhatsz a vírus ellen

Noha a 2012-ben megjelent játékban általában az emberiség ellen küzdünk, az új Cure játékmódban megfordul a feladatunk: a vírust kell legyőznünk. A játékmódban sok minden visszaköszön, amit az elmúlt évben a saját bőrünkön tapasztalhattunk.
1585072800

Vírusellenes játékmóddal bővül a Plague Inc.

A Plague Inc. legújabb játékmódjában nem a teljes emberiség megfertőzése, hanem egy világjárvány megfékezése lesz a célunk. A különösképp releváns frissítéshez még a WHO szakemberei is hozzájárultak.
1582884000

Betiltották Kínában a Plague Inc.-et

Úgy tűnik, hogy a kínai hatóságokat kissé személyesen érintette a népszerű vírusszimulátor sikere. Az Ndemic játékát illegális tartalomra hivatkozva eltávolították az online áruházakból.
1580115600

A koronavírus a gamervilágot sem kíméli

A Kínából származó, rémisztő sebességgel terjedő járvány már a videojátékok világában is hullámokat keltett. A Plague Inc. vírusszimulátora például sosem volt még ennyire népszerű, viszont van, ahol teljes esport-rendezvényeket fújtak le.
1414490400

Az ebola miatt jobban fogy a Plague Inc.

A The Daily Mail adatai szerint az iOS-re és Androidra is elérhető világjárvány-szimulátor, a Plague Inc. másfélszer jobb tempóban fogy, mint korábban, "hála" a hírekben látható ebolával kapcsolatos pánikkeltésnek.