Plague Inc. - mostantól harcolhatsz a vírus ellen

  • Írta: gorien
  • 2020. november 12.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a 2012-ben megjelent játékban általában az emberiség ellen küzdünk, az új Cure játékmódban megfordul a feladatunk: a vírust kell legyőznünk. A játékmódban sok minden visszaköszön, amit az elmúlt évben a saját bőrünkön tapasztalhattunk.

A koronavírus-járvány első hulláma alatt lengették be a Plague Inc. fejlesztői, hogy új játékmódot kap a játék, amelyben az ellenoldalt képviselhetjük: egy vírus terjesztése helyett annak felszámolása lesz a dolgunk. A minap élesedett Cure játékmód megalkotásában a WHO szakemberei is segítettek.

A játékmódban számos olyan esemény és intézkedés visszaköszön, amit jól ismerhetünk az elmúlt évből. Elrendelhetünk beutazási tilalmakat, lezárásokat, szervezeteket pénzelhetünk, hogy a vakcinán dolgozzanak – az emberek azonban dühösek lesznek, ha túl igazságtalannak vagy elégtelennek találják a döntéseinket. Ha nem vagyunk elég hitelesek a lakosság szemében, szándékosan figyelmen kívül is hagyhatják a rendelkezéseinket.

A Cure mód már éles a Plague Inc. mobilváltozatában, de hamarosan PC-re és konzolokra is megérkezik, és teljesen ingyenes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...