Starcraft II: Legacy of the Void MAC, PC

A Starcraft II harmadik fejezete, amely a protoss fajra koncentrál.
Típus: RTS, Sci-Fi

GC 2015: Még idén megjelenik az új StarCraft

A Blizzard letette a kisdobosesküt, hogy még idén boltokba küldi a StarCraft II utolsó felvonását, a Legacy of the Voidot. Pontos dátum még nincs, de egy új trailert tudunk mutatni a játékról.

GC 2015: A Blizzard is konferenciázik

Ilyen az én formám: a múltkor már nagy lendülettel le is mondtam mindenről, beletörődtem, hogy idén két gamescomos konferenciával kell beérnünk, erre jön a Blizzard, és bejelenti, hogy ő is tart sajtótájékoztatót.

Legacy of the Void - ezt kínálják a spéci kiadások

Ugyan továbbra sem tudni, hogy mikor kerül boltokba a StarCraft 2: Legacy of the Void, a Blizzard azt viszont leleplezte, mit is tartalmaznak majd a különböző kiadások, amelyeket már elő is lehet rendelni.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Ingyenes küldetéseket kap a StarCraft II

Gőzerővel dolgozik a Blizzard a StarCraft II harmadik kiegészítőjén, a Legacy of the Voidon, a játék pedig a hajnali PC Gaming Shown is képviseltette magát. Itt tudtuk meg, hogy ingyenes prológus érkezik a csomaghoz.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

StarCraft II: Legacy of the Void - elrajtolt a zárt béta

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Blizzard tegnap elindította a StarCraft II: Legacy of the Void zárt bétatesztelését, és ezzel együtt a bétakulcsokat is elkezdte osztogatni hozzá.

StarCraft 2: Legacy of the Void - ezzel véget is ér

Minden jel szerint a StarCraft 2: Legacy of the Void jelenti majd a StarCraft-sorozat történetének a végét, a Blizzard sajtósa ugyanis az IGN-nek adott interjúban elmondta, a Protoss-kampánnyal lezárják a teljes sztorit.

Frissítve: Legacy of the Void - traileren a zárt béta

Március végén vagy április elején rajtol el a StarCraft II: Legacy of the Void zárt multiplayer bétája, ami a közelgő rajt alkalmából kapott egy tartalmas kedvcsinálót. Ez a főbb újdonságokat mutatja be, köztük az új egységekkel.