Starcraft II: Legacy of the Void MAC, PC

A Starcraft II harmadik fejezete, amely a protoss fajra koncentrál.

Magyar toplista: a Call of Duty vitte a novembert

A titánok harcáról szólt a novemberi hónap, nem volt egyszerű dolga annak, aki tartani akarta a tempót a megjelenésekkel. A magyar eladási toplistából kiderül, hogy mely játékokra úsztatok rá a legtöbben!

StarCraft II: Legacy of the Void teszt

Sokat kellett rá várni, de megérte. A Legacy of the Void hűen viszi tovább azt a vonalat, amit a StarCraft II elkezdett, és habár a befejezés sokaknak csalódás lehet, éppen elég más tartalommal köthetjük le magunkat.

Brit toplista: tarolt a Fallout 4

Nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el a múlt hetet a briteknél, és ezzel maga mögé utasította a legutóbbi aranyérmest, a Call of Duty: Black Ops III-at. Az új Tomb Raider lemaradt a dobogóról.

Jól fogy a Starcraft II: Legacy of the Void

A Twitteren jelentette be a Blizzard, hogy már az első napon átlépte a Starcraft II utolsó felvoánsa, a Legacy of the Void az egymilliós eladási határt. A játékhoz még ezután is érkeznek majd kiegészítők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékok érkeznek a héten, nem meglepő, hogy a többi kiadó háttérbe vonult a következő napokra. Holnap jelenik meg a Fallout 4 és a StarCraft II következő felvonása, pénteken pedig az új Tomb Raider is befut.

Starcraft 2 - utolsó traileren a Legacy of the Void

Jövő héten kedden végre befut a StarCraft 2 háromrészesre szabdalt szériájának lezáró epizódja. A Protoss-kaland ennek megfelelően megkapta legutolsó, nagyon hangulatos kedvcsinálóját.

Jöhet a StarCraft, Warcraft 3 és Diablo 2 remake?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Blizzard is felül a remake-vonatra. A stúdió legújabb álláshirdetése szerint ugyanis olyan fejlesztőt keresnek, akinek a StarCraft, a Warcraft 3 és a Diablo 2 egykori dicsfényét kellene visszaállítania.

Külön részleget szentel az eSportnak az Activision

Az Activision bejelentette legújabb divízióját, amit dedikáltan az eSportok támogatására hozott létre. A cégnek meggyőződése, hogy óriási lehetőség van a versenyszerű videojátékozásban.

SC II: Legacy of the Void - ingyenes a prológus

Mindenki számára kipróbálhatóvá vált a StarCraft II: Legacy of the Void három küldetést tartalmazó prológusa, a StarCraft II: Whispers of Oblivion. A küldetéssorozat kapocs a második és a mostani, harmadik rész között.

Ilyen a Starcraft II átalakított kezelőfelülete

A Blizzard bemutatta, hogy miként fest majd a Starcraft II új kezelőfelülete, amely a 3.0-s patchben debütál majd - ez a tapasz ágyaz meg a Legacy of the Voidnak. Apropó, expanzió! Naná, hogy lesz gyűjtői kiadás is!