Starcraft II: Legacy of the Void MAC, PC

A Starcraft II harmadik fejezete, amely a protoss fajra koncentrál.
1427901960

StarCraft II: Legacy of the Void - elrajtolt a zárt béta

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Blizzard tegnap elindította a StarCraft II: Legacy of the Void zárt bétatesztelését, és ezzel együtt a bétakulcsokat is elkezdte osztogatni hozzá.
1426863600

StarCraft 2: Legacy of the Void - ezzel véget is ér

Minden jel szerint a StarCraft 2: Legacy of the Void jelenti majd a StarCraft-sorozat történetének a végét, a Blizzard sajtósa ugyanis az IGN-nek adott interjúban elmondta, a Protoss-kampánnyal lezárják a teljes sztorit.
1426705235

Frissítve: Legacy of the Void - traileren a zárt béta

Március végén vagy április elején rajtol el a StarCraft II: Legacy of the Void zárt multiplayer bétája, ami a közelgő rajt alkalmából kapott egy tartalmas kedvcsinálót. Ez a főbb újdonságokat mutatja be, köztük az új egységekkel.
1426176039

Ilyen TPS-ként a StarCraft II

Talán még sokan emlékeznek a StarCraft: Ghostra, mely egy TPS lett volna az ismert univerzumban. A Blizzard pár év után lelőtte a fejlesztést, de most egy modnak köszönhetően hasonló élményekben lehet részünk.
1420629000

Rajongók remake-elnék a Warcraft III-at

Egy orosz modder csapat fogta a Starcraft II-t, méghozzá azzal a céllal, hogy Warcraft III remake-et készítsen a segítségével. Sok infónk nincs róla, de az első trailert már megkaptuk!
1415437206

Bejelentették a Starcraft II: Legacy of the Voidot

A BlizzCon 2014-en lehullt a lepel a Starcraft II második - önállóan futtatható - expanziójáról, a Legacy of the Voidról. A játék egy teljesen új egyjátékos kampányt tartalmaz, illetve bevezeti az Archon kooperatív módot is.