Starcraft II: Legacy of the Void MAC, PC

A Starcraft II harmadik fejezete, amely a protoss fajra koncentrál.
Típus: RTS, Sci-Fi

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékok érkeznek a héten, nem meglepő, hogy a többi kiadó háttérbe vonult a következő napokra. Holnap jelenik meg a Fallout 4 és a StarCraft II következő felvonása, pénteken pedig az új Tomb Raider is befut.

Starcraft 2 - utolsó traileren a Legacy of the Void

Jövő héten kedden végre befut a StarCraft 2 háromrészesre szabdalt szériájának lezáró epizódja. A Protoss-kaland ennek megfelelően megkapta legutolsó, nagyon hangulatos kedvcsinálóját.

Jöhet a StarCraft, Warcraft 3 és Diablo 2 remake?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Blizzard is felül a remake-vonatra. A stúdió legújabb álláshirdetése szerint ugyanis olyan fejlesztőt keresnek, akinek a StarCraft, a Warcraft 3 és a Diablo 2 egykori dicsfényét kellene visszaállítania.

Külön részleget szentel az eSportnak az Activision

Az Activision bejelentette legújabb divízióját, amit dedikáltan az eSportok támogatására hozott létre. A cégnek meggyőződése, hogy óriási lehetőség van a versenyszerű videojátékozásban.

SC II: Legacy of the Void - ingyenes a prológus

Mindenki számára kipróbálhatóvá vált a StarCraft II: Legacy of the Void három küldetést tartalmazó prológusa, a StarCraft II: Whispers of Oblivion. A küldetéssorozat kapocs a második és a mostani, harmadik rész között.

Ilyen a Starcraft II átalakított kezelőfelülete

A Blizzard bemutatta, hogy miként fest majd a Starcraft II új kezelőfelülete, amely a 3.0-s patchben debütál majd - ez a tapasz ágyaz meg a Legacy of the Voidnak. Apropó, expanzió! Naná, hogy lesz gyűjtői kiadás is!

Starcraft II: Legacy of the Void - új videó érkezett

Nemrég tudtuk meg a Starcraft II: Legacy of the Void pontos megjelenési dátumát, valamint a játék intróját is megmutatták. Most egy újabb videóval kedveskedik a rajongóknak a Blizzard.

Starcraft II: Legacy of the Void - dátum és intró

Tegnap este a Blizzard megerősítette a Starcraft II harmadik fejezetének megjelenési dátumát, pluszban közzétette a kiegészítő bevezető animációját is. Ez utóbbi szokásos Blizzard-minőség, egy csapásra hangulatba hoz.

StarCraft 2: LotV - hamarosan fény derül a premierre

A Blizzard szeptember 13-án tartja a StarCraft II: Legacy of the Void élő livestreamjét, ahol az utolsó résszel kapcsolatos sok-sok érdemi információ mellett a játék pontos megjelenési dátumáról is lehull majd a lepel.

GC 2015: Végre jöhet a WarCraft 4?

Az IGN mikrofonvégre kapta a StarCraft II: Legacy of the Void producerét, Tim Mortent, aki a vele készített interjúban elmondta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a csapat következő játéka egy új WarCraft legyen.