Starcraft II: Legacy of the Void MAC, PC

A Starcraft II harmadik fejezete, amely a protoss fajra koncentrál.

Starcraft II: Legacy of the Void - új videó érkezett

Nemrég tudtuk meg a Starcraft II: Legacy of the Void pontos megjelenési dátumát, valamint a játék intróját is megmutatták. Most egy újabb videóval kedveskedik a rajongóknak a Blizzard.

Starcraft II: Legacy of the Void - dátum és intró

Tegnap este a Blizzard megerősítette a Starcraft II harmadik fejezetének megjelenési dátumát, pluszban közzétette a kiegészítő bevezető animációját is. Ez utóbbi szokásos Blizzard-minőség, egy csapásra hangulatba hoz.

StarCraft 2: LotV - hamarosan fény derül a premierre

A Blizzard szeptember 13-án tartja a StarCraft II: Legacy of the Void élő livestreamjét, ahol az utolsó résszel kapcsolatos sok-sok érdemi információ mellett a játék pontos megjelenési dátumáról is lehull majd a lepel.

GC 2015: Végre jöhet a WarCraft 4?

Az IGN mikrofonvégre kapta a StarCraft II: Legacy of the Void producerét, Tim Mortent, aki a vele készített interjúban elmondta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a csapat következő játéka egy új WarCraft legyen.

GC 2015: Még idén megjelenik az új StarCraft

A Blizzard letette a kisdobosesküt, hogy még idén boltokba küldi a StarCraft II utolsó felvonását, a Legacy of the Voidot. Pontos dátum még nincs, de egy új trailert tudunk mutatni a játékról.

GC 2015: A Blizzard is konferenciázik

Ilyen az én formám: a múltkor már nagy lendülettel le is mondtam mindenről, beletörődtem, hogy idén két gamescomos konferenciával kell beérnünk, erre jön a Blizzard, és bejelenti, hogy ő is tart sajtótájékoztatót.

Legacy of the Void - ezt kínálják a spéci kiadások

Ugyan továbbra sem tudni, hogy mikor kerül boltokba a StarCraft 2: Legacy of the Void, a Blizzard azt viszont leleplezte, mit is tartalmaznak majd a különböző kiadások, amelyeket már elő is lehet rendelni.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Ingyenes küldetéseket kap a StarCraft II

Gőzerővel dolgozik a Blizzard a StarCraft II harmadik kiegészítőjén, a Legacy of the Voidon, a játék pedig a hajnali PC Gaming Shown is képviseltette magát. Itt tudtuk meg, hogy ingyenes prológus érkezik a csomaghoz.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.